Milyen Franciaország?
Nagy ország, sokféle a hangulata is...
Tök más Bretagne, mint a Cote D'Azure...
Szar a politika, tök jó az ország, mint rengeteg helyen 😀
Nem mediterrán se germán se bármi összességében, ez attól függ hogy melyik régióba mész. A Dél igen "mediterrán" hangulatú, de a többi rész egyáltalán nem, jönni kell, hogy ezt teljesen értsd :)
Amúgy igen nagyon nagyon jó nyaralóhely, nem csoda hogy a világ legmeglátogatottabb országa vagyunk :)
Én sose nyaraltam meg a Côte-d'Azur-ön (mert hát elsődlegesen drága és másodlagosan még 1000 km-re áll Lotaringiától, pedig tervezem idén nyárra) de nagyon jó helynek tűnik ha van pénzed és nem zavarnak a nagy tömegek. Mi szoktunk Normandiában nyaralni, hidegebb, de olcsóbb és eléggé csendesebb, és a tenger ott is szép. Bretagne-ban is nagyon szép minden, nyáron gyakran megyünk kirándulni a Vogézek hegyekben (nem messze itthonról), amik tök szépek, síeléshez pedig az Alpokban megyek. Kivéve a Guyana, Mayotte, és Párizs csóró belvárosa, szerintem mindent kéne látni mert az egész ország tele van csodákkal és minden régiónak vannak saját történelme, specialitásai, tájképei, hangulata stb. tehát nem lehet unatkozni. Sőt, én szinte 17 éves vagyok, minden év egy különböző helyre megyünk a családommal, és minden év fedezek még fel új tájakat, mintha más országban lennék 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!