Ha 100% biztosan tudnátok, hogy egy napotok van hátra, mit tennétek abban az egy napban?
Hát dolgozni már nem mennék be :)
Őszintén szólva nem tudom, fölös pénzem nincs, nem tudnék belecsapni a lecsóba, hogy amit lehet, elverjek, elbulizzak.
Búcsúzkodni sem szeretnék, mert nem akarnám látni, hogy szomorúak a körülöttem levők.
Valószínűleg felkeresném a számomra fontos embereket, szüleim, rokonaim, barátaim, és 1-1 órát eltöltve velük elmondanám nekik, amit eddig nem tudtam.
Aztán elmennék a törzskocsmába és berúgnék :)
én szerintem elmondanám az embereknek mit gondolok róluk, meg akivel nem tartom a kapcsolatot, annak azt hogy ezígy nemvolt jó:D
a családtagokkal tölteném a hátralévő időt.
a kis pénzem elkölteném, és berúgnék belőle és cső :D de erre nem lenne elég 24óra...
Kitakarítanám, és rendbe raknám a szobámat. És a fennmaradó időben leülnék az ágyam szélére, odakészítve a hamutartót, rágyújtanék. Várnék, hagyva, hogy szabadon csapongjanak a gondolataim...
dellfil
"Miért, azokat így miért nem csapod le? :)"
Mert elcs.szném az életem hátralévő részét ezzel, ami ugye ebben az esetben nem zavarna, ugyanis nem lenne az túl sok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!