Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen volt a legelső napotok...

Milyen volt a legelső napotok a középsulikban?

Figyelt kérdés
2011. márc. 28. 14:05
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem is emlékszem rá, annyira féltem. Illetve csak azokra a gondolatokra emlékszem, amik kifejezték az akkori kétségeesésem. Ja, meg arra, hogy már akkor tudtam, hogy a világ legjobb ofőjét kaptam :D
2011. márc. 28. 15:03
 2/10 A kérdező kommentje:
:D :P
2011. márc. 28. 15:21
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
rossz...el is menetem félévkor egy sokkal jobb helyre:D
2011. márc. 28. 15:25
 4/10 anonim ***** válasza:

Furcsa volt. Inkább csak kíváncsi voltam, na meg tudatlan hogy vajon mi lesz az elkövetkezendő 4 évben.

Na meg izgultam is, sok volt az ismeretlen. Az első 3 hétben annyira nem is találtam senkit se akivel jól meglettem volna, de aztán ez változott.

2011. márc. 28. 15:26
 5/10 anonim ***** válasza:
Rájöttem, hogy akit 4éve utáltam osztálytársam lett, rájöttem, hogy tök jó pasik járnak az osztályomba, és aztán leestem a lépcsőről a 12.esek előtt XD
2011. márc. 28. 15:28
 6/10 anonim ***** válasza:

Az első válasz semmiképpen sem lehet korrekt, ugyanis miénk a világ legjobb osztályfőnöke! :DD (Viccelek :) [amúgy tényleg tündér])

A kérdésre válaszolva: izgalmas. Tele voltam élményekkel, egész nap csak meséltem a családnak. Jó emlékek fűznek az ismerkedős időszakhoz.

2011. márc. 28. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Duzzogtam, mert úgy akartuk haverommal, hogy abba az osztályba kerülök ahová ő, de csak félévkor lehetett volna átíratni magam, úgyhogy pár nap alatt belenyugodtam oszt jobb lett.
2011. márc. 28. 15:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Hát nekem nagyon érdekes és akciódús volt. Rögtön az első pár percben az évnyitón elájult egy csaj és kijöttek a mentők stb és felborult az egész műsor... Aztán kiderült h csomó osztálytársamat már ismerem aztán bemutatkoztam az újaknak, és összefutottam a büféscsajjal meg a konyhásnénivel, és mind a kettőt egyszerre megdugtam.
2011. márc. 28. 17:30
 9/10 anonim ***** válasza:
8 napon túl gyógyultam, úgy megvertek, hogy eszméletemet vesztettem.... viccet félretéve nem volt semmi extra, pár embert ismertem gólyatáborból már, de aztán mégse azokkal lógtam egész nap, ha olyan suli van ahol vándorol az osztály (pl kémia labor, rajz terem, meg nálunk volt ilyen, hogy töri-földrajz előadó, meg nyelvórákon is mindig szanaszét volt az osztály), csak leültem valahova, aztán előbb utóbb valaki mellém ült mindig:D
2011. márc. 28. 17:55
 10/10 anonim ***** válasza:

Az osztályból csak egy valakit ismertem aki már előtte is osztálytársam volt, a többit még csak látásból se, amúgy tele volt jó csajokkal az osztály.

Az első napon csak beszélgettünk a tanárokkal, meg volt a bemutatkozás, akkor még mindenki viszonylag normális volt.

Igazából senkivel se voltam annyira jóba, amúgy is gondjaim voltak annak idején az ismerkedéssel, nehezen haverkodom össze idegennel.

Már elballagtam és senkivel se tartom a kapcsolatot abból az osztályból, persze azért köszönünk egymásnak ha összefutunk valahol.

A következő középsuliban évnyitón 1 gyerek volt akit már ismertem, a többit még látásból se.

Itt már sokkal normálisabbak voltak asz osztálytársak, össze is haverkodtam 1-2 sráccal.

Nem annyira beképzeltek az emberek és nem szemétkednek ahhoz képest hogy ez a város leggyengébb sulija és elég sok tróger jár ide, ki gondolta volna hogy ilyen osztályom lesz.:)

2011. márc. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!