Milyen volt a legelső napotok a középsulikban?
Furcsa volt. Inkább csak kíváncsi voltam, na meg tudatlan hogy vajon mi lesz az elkövetkezendő 4 évben.
Na meg izgultam is, sok volt az ismeretlen. Az első 3 hétben annyira nem is találtam senkit se akivel jól meglettem volna, de aztán ez változott.
Az első válasz semmiképpen sem lehet korrekt, ugyanis miénk a világ legjobb osztályfőnöke! :DD (Viccelek :) [amúgy tényleg tündér])
A kérdésre válaszolva: izgalmas. Tele voltam élményekkel, egész nap csak meséltem a családnak. Jó emlékek fűznek az ismerkedős időszakhoz.
Az osztályból csak egy valakit ismertem aki már előtte is osztálytársam volt, a többit még csak látásból se, amúgy tele volt jó csajokkal az osztály.
Az első napon csak beszélgettünk a tanárokkal, meg volt a bemutatkozás, akkor még mindenki viszonylag normális volt.
Igazából senkivel se voltam annyira jóba, amúgy is gondjaim voltak annak idején az ismerkedéssel, nehezen haverkodom össze idegennel.
Már elballagtam és senkivel se tartom a kapcsolatot abból az osztályból, persze azért köszönünk egymásnak ha összefutunk valahol.
A következő középsuliban évnyitón 1 gyerek volt akit már ismertem, a többit még látásból se.
Itt már sokkal normálisabbak voltak asz osztálytársak, össze is haverkodtam 1-2 sráccal.
Nem annyira beképzeltek az emberek és nem szemétkednek ahhoz képest hogy ez a város leggyengébb sulija és elég sok tróger jár ide, ki gondolta volna hogy ilyen osztályom lesz.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!