Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi volt tegnap Bp-en a Blaháná...

Mi volt tegnap Bp-en a Blahánál? Milyen híresség van nálunk?

Figyelt kérdés

Felvezető Mercedes rendőr + más rendőrautók, pár rendőrmotoros, a fedett fekete autók, és a szálloda előtt vártak, persze előtte egy rész lezárva, korábban meg nem messze láttam végigszirénázni a sort, ugyan így, pár fekete autóval közrefogva.

Valaki nagyon fontos emer lehet nálunk, tudjátok ki az ?

(egyébként egy bonus kérdés: ezeket a cirkuszokat ki fizeti?? szintén mi, adófizetők ??)

2010. szept. 18. 13:38
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Természetesen az adófizetők pénzéből van ez, mint minden más. Valami delegáció volt itt, pontosabbat nem tudok, de nem engedtek behajtani az utcánkba mikor jöttem haza, akkor mondta a rendőr.
2010. szept. 18. 13:45
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Megérkezett a Dalai Láma!
2010. szept. 18. 13:50
 3/9 anonim ***** válasza:
46%
Ja és itt járt az Angelina Jolie.
2010. szept. 18. 13:51
 4/9 A kérdező kommentje:

de most komolyan, én is hallottam, h a Dalai Láma nálunk van .... nem semmi, de azért tök jó, hogy az a sok csúcskategóriás fekete autó is a mi pénzünkbül megy ..

én nagyon örülök a Dalai Lámának, de ....

Én pl Madonna párizsi tartózkodásáról tudom, mert cikkeztek róla sokat kint, hogy ott is persze meg volt a felhajtás meg 20 rendőrautó stb, csakhogy ennek költségeit Madonna biztonságáért felelős amerikai cég fedezte !!!

2010. szept. 18. 14:37
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyébként nem azért, de miért kell a Dalai Lámát szirénázva végig vinni 10 autóval meg 5 motorosrendőrrel a városon? Nem nézne inkább ő is szívesebben várost a nagy dugóban? Eleve miért kell neki kékfény ? Talán folyamatosan rosszul volt és életveszélyben volt? Mert a jogszabály szerint ekkor használható a kékfény ...

Ja még az is hozzátartozik, hogy tényleg félthetik az egészségi állapotát, mert a sor legvégén kullogott, persze az is szirénázva, egy mentőautó is velük együtt. Ez is tök jó, amikor egyfolytában az a gond, hogy nincs elég mentő meg csak késésekkel tudnak kiadni tök sürgős címeket, akkor erre meg van kocsi is meg pénz is, hogy menjen velük órákig, hátha történik valami?

Én pont kifogtam a sort, sztem akkor jöhettek a reptérről.

2010. szept. 18. 14:44
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A Dalai Lámát szíves-örömest kinyírnák a kínaiak, a megszállt Tibet függetlenségéért harcolók vezére, karizmatikus ember. Igenis a világon bárhol életveszélyben van, éppen úgy, mint a római pápa. Angliában (algériai arab takarítók) meg akarták ölni, a koránégetésért, ami meg se történt, szélsőséges amerikai protestáns lelkész hírdette meg, aztán vonta vissza. De a fanatikus iszlám hívei még primitivek is.
2010. szept. 18. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
93%
A Dalai Láma látogatott hazánkba, és igenis megérdemli a felhajtás, ki ha nem megy olyan ember aki egész életét annak szenteli, hogy békesség, legyen, és hogy a szeretet a legfontosabb a világon. Szegényt üldözik, az országát megszállták, sőt kitiltották onnan, de ő mégis mindig mosolyog, és hirdeti amiben hisz.
2010. szept. 18. 17:59
 8/9 A kérdező kommentje:

17:59

figyi, ez úgy kb majdnem rám is igaz ....

2010. szept. 18. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:

"de azért tök jó, hogy az a sok csúcskategóriás fekete autó is a mi pénzünkbül megy"

Mint minden országban.

Vagy Magyarország legyen az egyetlen ország, ahol Trabanttal viszik be a városba a reptérről a magasrangú vendéget? Akkor meg azon sírna a szád.

2010. szept. 19. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!