Szerintetek is sertésteleppé változott az ország az elmúlt 5-6 évben?
Figyelt kérdés
Vagy csak nem nekem tűnt fel ,hogy szemmel láthatóan is megnőtt az túlsúlyos,elhízott emberek száma.2010. szept. 17. 17:17
11/14 anonim válasza:
Akkor jovo heten a szemuvegeseket figurazod ki, hogy miert rontottak el a szemuket a galadok szant szandekkal vagy a lebenult embereket, hogy hogy mereszeltek lebenulni? Honnan tudod, hogy mi all a hattereben? En pl. meghiztam a terhessegem alatt, mert csak fekudnom lehetett honapokig (nyitott mehszaj amugy is hajlamos vagyok a hizasra es nem zabalok, nem kivanom senkinek azt a jo par honapot). 90 kilorol fogyogatok, de a szoptatas miatt alig ment le valamennyi eddig. Ne felj, csak addig lesz ilyen nagy szad, amig vekony vagy ugy, hogy nem kell erte tenned, mert amint "fogyokurabol" all az egesz eleted, megtanulod tisztelni a masik embert! Ennyiert iteld el, anelkul, hogy barmit is tudnal rola. Attol, hogy valaki nem 55 kilo, meg lehet igenyes, okos, jol oltozott, egyszoval torodhet magaval. Es mielott beszolsz, hogy biztos, hogy Mekis tehen vagyok, elarulom, hogy mar evek ota nem jartam gyorsetteremben, kb. 2-szer voltam egesz eletem soran. Szoval igy itelj meg ismerettseg hianyaban valakit!
12/14 anonim válasza:
Szerintem is általánosan az egész nyugati társadalomra igaz, hogy nő az emberek átlagsúlya. Ez akkor szembetűnő, ha megnéz az ember egy régi, 50-60-as évekbeli filmet, ahol szinte mindenki kóró. Ennek bizonyára sok oka van, az egyik, hogy manapság már a puszta élvezetért is szokás enni, nagyon sok fajta nyalánksághoz könnyen hozzá lehet jutni, pl. nem tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne legyen egy csomó fagyizó, lángosos, gyorsétterem, stb.
Csábításnak van kitéve az ember lépten nyomon, és sokan akkor is esznek, ha nem is éhesek, és már észre sem veszik.
Üdv. egy szintén győri :-)
13/14 Shanokk válasza:
Szerintem nem vált sertésteleppé az ország, én nem látok dagadt embereket az utcán.
aláírás:
Jani, 147 kg
14/14 anonim válasza:
Túl sok szteroidot szedünk, az meg hízlal!!! pl:asztmagyógyszer, gyulladáscsökkentők, allergiaellenes szerek, és a növekedési hormonok, amivel az állatokat és a növényeket serkentik az is bennünk halmozódik fel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!