Műveletlen vagyok ha a halál híréig azt sem tudtam , hogy Berki Krisztián létezik?
Még azt sem mondanám, hogy tájékozatlan. Inkább irigylésre méltó.
Valószínű egy erdei faházban élhetsz teljes boldogságban.
Nekem 12 éve nincs tévém, német rádiót hallgatok, nem élek Magyarországon, és 2 ujjamon meg tudom számolni, hány magyarral állok rendszeres kapcsolatban, mégis ismerem a celeb neveket.
Aki nem, az csak boldogabban élhet.
Nem. Én is csak azért hallottam róla, mert itt Pöesten indult polgármesternek.
Meg a hír oldalak néha megemlítették a nevét.
Keresztény szeretet...
Mi volt a bűne?
Bezzeg a tömeggyilkos kannibál meg imádott pásztor lesz nálatok.
“ Keresztény szeretet...”
Liberális előítélet, és kirekesztés.
Én pl. keresztény vagyok, és értetlenül nézem a sok rosszindulatú férget, aki örömködik a halálán.
“ Bezzeg a tömeggyilkos kannibál”
Az kicsoda lenne?
Nem, nem leszel műveletlen attól, hogy egy senki celeb nevét nem ismered, mert nyilván semmi köze a műveltséghez. De ezt te is tudod, természetesen, csak próbálsz valami pózt felvenni, amiben tetszeleghetsz magadnak. Egyébként komolyabb összegben is fogadni mernék, hogy hazudsz. Vagy az arcát, vagy a nevét, de ismerted.
Műveletlen a helyesírásod alapján lehetsz. Nem vészes, de nem is utal különösebben művelt emberre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!