Hogy történhetett az a dolog hogy szinte minden Magyar ember tudja ki az a Berki Krisztián -nem a sportoló de a bűnöző-?
Én is kérdeztem egyszer berki krisztiánról, és hasonló szar válaszokat kaptam, nem tudom mi van itt az emberekkel.
Szerintem ő vásárolta be magát az Édes Élet című színvonalas műsorba, ahol először megjelent, ráadásul pont akkor, amikor még az igazi Berki Krisztián is ismert volt, így felfigyeltek rá. Aztán megtartották, mivel simán van olyan undorító, mint a többi celeb, és szép lassan kiszorította a szerencsétlen tornász Berkit.
Előtte az volt, hogy senkiből az FTC vezérigazgatója lett, ami alatt pár millió forint eltűnt a Fradi pénztárából.
Persze lehet hogy nem ő lopta el (már az is rejtély hogy lett vezérigazgató), és lehet hogy nem is kellett bevásárolnia magát a médiába, mert már voltak ott jó barátai. A médiában szeretik az emberek elé rakni a szart, és nézni ahogy megeszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!