Mit kérdeznél egy jósnőtöl, ha lenne rá lehetőség?
Figyelt kérdés
Én is megyek, és azt mondták írjak össze pár kérdést, és nem tudom mik lennének az igazán fontosak. (Értem személy függő, de kíváncsi vagyok, meg lehet segítségemre válik, mert lehet, hogy bennem az a kérdés még nem fogalmazódott meg. Válaszokat köszönöm!2022. máj. 3. 17:12
2/4 anonim válasza:
Leginkabb semmit, ha a penzt megtarthatom, amit neki kene odaadni a "joslasert" cserebe.
3/4 anonim válasza:
Jósnőtől eleve nem kérdezünk semmit, mert neki magának kell tudnia az információkat.
A pénzét pedig egy jelszóval védett számlára tesszük, amiről szintén nem adunk információt, mert tudni fogja a pénzintézetet, a számla számát, a jelszót, és az összeget is.
4/4 anonim válasza:
Valamennyire szerintem minden embert foglalkoztat a jövő. A jósok ezt próbálják kihasználni. Én nem hiszem, hogy tényleg "látják" azt. Nagy általánosságokat mondanak. És ezek (ha valamennyire teszel az elérésük érdekében) be is jönnek sokszor.
Véleményem szerint az ilyenre kár a pénzt pazarolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!