Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki emlékszik a Kölyökidő műsorra?

Ki emlékszik a Kölyökidő műsorra?

Figyelt kérdés

Illetve azokra a részekre, mikor Renczés Gabi (diáklány) és Crespo Rodrigo (tanár) között alakulni kezdett valami.

Szerintem ez ma már nem mehetne le tévében. Mintha a film azt sugalmazta volna, hogy ez rendben van. Nem emlékszem sajnos többre, meddig jutott el a történet. Az is igaz, attól még, hogy nem helyes, minden korban volt ilyen.

Szerintem Takács Vera rendező mindig egy kicsit idősebb szerepbe bújtatta ezeket a gyerekeket, ma már erre jobban vigyáznak.

2022. máj. 1. 14:01
 1/1 anonim ***** válasza:

Emlékszem a Kölyökidőre, meg konkrétan erre a történetre is. Semmi konkrét nem történt köztük. A vége emlékeim szerint az volt, hogy a tanár belátta, hogy helytelen a dolog, felmondott, és más városban folytatta tovább.

Szerintem sem mehetne le ma már ilyen, hiszen bármi is volt a sztori végkifejlete, mégis olyasmit ábrázolt, ami maximálisan helytelenítendő. Nyilván van, hogy valós és kölcsönös érzelmek működnek a háttérben... De szerintem maga a téma elég sok kérdést vet fel, és nem is ez volt a kérdés. :)

2022. máj. 5. 07:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!