Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem lehet irodaház-látogatásra...

Nem lehet irodaház-látogatásra menni?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban a szocializmus idején vittek több helyre gyárlátogatásra. Ma már a legtöbb ember irodákban dolgozik, és engem nyugdíjasként nagyon érdekelne, hogy milyenek ott a körülmények, mit csinálnak, és milyen a hangulat. A környékünkön sok nagy irodaház van, rengeteg ember jön ki-be, és engem egyre jobban frusztrál, hogy én nem mehetek be. Még a télen belestem az utcáról egy nagy irodaház földszintjén levő hatalmas terembe, ami a sötétben ki volt világítva, és így be lehetett látni. Teljesen ledöbbentem: Kb 200 íróasztalt láttam egy hatalmas teremben monitorokkal, részben kis paravánokkal elválasztva, és ott elcsigázottnak látszó emberek nyomogattak gombokat. Én úgy érzem, belediliznék egy ilyen miliőbe. Van rá esély, hogy esetleg én is bejussak, és feltegyek ott pár kérdést az ott dolgozóknak?

2022. ápr. 29. 20:05
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen helyen dolgozok, kérdezz nyugodtan.
2022. ápr. 29. 20:23
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez nem pótol ugyan egy gyár/iroda látogatást, de majd összeszedek pár kérdést, és privátban küldöm a hétvégén.
2022. ápr. 29. 21:18
 3/7 anonim ***** válasza:
Oké, várom.
2022. ápr. 29. 21:20
 4/7 anonim ***** válasza:
Covid előtt én is ilyen helyen dolgoztam, kérdezz nyugodtan.
2022. ápr. 29. 21:27
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha tudsz angolul, akkor ajánlom a Lister-DeMarco: Peopleware c. könyvét. Fontos témája az ilyen irodaházakban a munka, hogy milyen ott dolgozni. Régi könyv, olyan 40 éve írták, de nekem érdekes volt.
2022. ápr. 29. 21:55
 6/7 anonim ***** válasza:

A közigazgatásban néha van nyílt nap, olyankor bemehetsz.

De inkább azt tanácsolom, hogy ebédszünetben, amikor mennek ebédelni (merthogy a házban nincs étterem), ülj le te is valamelyik környékbeli ebédlőben, ott beszélhetsz velük.

2022. ápr. 29. 22:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket, és írok majd azoknak, akik ilyen helyen dolgoztak.
2022. ápr. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!