Minden 6 fiatalból 1 LGBT, lehet hogy járványról van szó?
Az 1 a 6-ból honnan jön?
Amúgy ha valaki divatból csinálja, ki fogja nőni. Ugyanúgy, mint amikor valaki "divatból" (a társadalom elvárásainak megfelelően) családot alapít, majd rájön, hogy nem szereti a feleségét, sőt nem is a nőket szereti.
Attól, hogy divat, még vannak valódi melegek… nem is értem, hogy ez miért nem egyértelmű?
A Washington Times-ban írtak egy kutatásról, miszerint 6ból 1 fiatal Lgbt.
Szerintem nincs ezzel semmi baj, hozzátartozik a fiatalkori én-kereséshez. Az, hogy az ember nem kategorizálja be magát, hanem tapasztalatokat szerez, keresi önmagát szexualitás téren is teljesen egészséges. Önmagában az, ha valaki például mindkét nemmel kipróbál ezt-azt tinikorában, nem jelenti azt, hogy mondjuk később nem egy heteroszexuális kapcsolatban találja majd meg a boldogságot. Ha meg nem abban, hanem esetleg azonos nemű párja lesz, az is teljesen oké. Magánügy. Mindenkinek joga van a saját útját járni a boldogság felé :)
Mindig is voltak, és lesznek LMBTQ-emberek, csak manapság már szabadon kifejezhetik ezt, az arányuk valószínűleg nem változott, csak a láthatóságuk nőtt meg. Sokkal jobb ez így, mint amikor tényleg az emberek évtizedeken át éltek boldogtalan házasságban, és esetleg negyven éves korukban jöttek rá, hogy hupsz, lehet, hogy ezért nem tudok rá sem nézni a férjemre/feleségemre, és van bennem ez a mély élet- és önutálat...
Ez is egészséges.
Ha tehetném megváltoztatnám a szexualitásomat. A hetero egyértelműen nem a csúcs. Inkább lennék bi, sőt omni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!