Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Minden 6 fiatalból 1 LGBT,...

Minden 6 fiatalból 1 LGBT, lehet hogy járványról van szó?

Figyelt kérdés
Egy digitálisan terjedő “vírus”, ami megfertőzi a fiatalokat, akik egész nap a tiktok-ot bújják. Átvitt értelemben értem, de tényleg olyan ez, mint valamilyen megfékezhetetlen járvány! Épp a napokban láttam egy felvételt, ahol a 12 éves gyerek arról beszélt, hogy ő egy nonbináris, aszexuális queer. A másik tizenéves pedig arról, hogy biszexuális. Azonosulnak ezekkel a koncepciókkal, online mindent elolvasnak, a csapból is az folyik, hogy melegnek lenni természetes és a szülő ezt nem képes kontrollálni. Hiszen nem tilthatja le a közösségi felületekről, meg ez egyébként is egy trend, az iskolában erről beszélnek, ilyeneket oktatnak a gyerekeknek. Ilyen korban az identitás még alakul, és ezek csak belerontanak az egészséges személyiségfejődésbe.

2022. ápr. 16. 07:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Semmivel nincs több LGBT, mint eddig, csak a mai fiatalok egy része egy elfogadóbb közegben nő fel, ezért fel is vállalja
2022. ápr. 16. 07:57
 2/14 A kérdező kommentje:
Több van, mert befolyásolja őket az internet.
2022. ápr. 16. 07:58
 3/14 anonim ***** válasza:
34%
Majd lesz rá vakcina
2022. ápr. 16. 08:04
 4/14 anonim ***** válasza:
82%
2, ja, hogyne… csak azt tudnám én hogy lettem akkor bi, ha az interneten múlik, tekintve, hogy az én gyerekkoromban még pc-k se voltak
2022. ápr. 16. 08:06
 5/14 anonim ***** válasza:
88%

Az 1 a 6-ból honnan jön?

Amúgy ha valaki divatból csinálja, ki fogja nőni. Ugyanúgy, mint amikor valaki "divatból" (a társadalom elvárásainak megfelelően) családot alapít, majd rájön, hogy nem szereti a feleségét, sőt nem is a nőket szereti.

2022. ápr. 16. 08:28
 6/14 A kérdező kommentje:

Attól, hogy divat, még vannak valódi melegek… nem is értem, hogy ez miért nem egyértelmű?

A Washington Times-ban írtak egy kutatásról, miszerint 6ból 1 fiatal Lgbt.

2022. ápr. 16. 08:31
 7/14 anonim ***** válasza:
88%
A homofobia sokkal rosszabb :) Magyarországon eleg csunyan terjed
2022. ápr. 16. 08:38
 8/14 anonim ***** válasza:
10%
A fiúkák lányt akarnak, csak ahhoz nincs pucájuk ezért magukból csinálnak kis lányt. A lányoknak meg van szeme és látják, hogy a nő az igazi.
2022. ápr. 16. 13:03
 9/14 anonim válasza:
83%

Szerintem nincs ezzel semmi baj, hozzátartozik a fiatalkori én-kereséshez. Az, hogy az ember nem kategorizálja be magát, hanem tapasztalatokat szerez, keresi önmagát szexualitás téren is teljesen egészséges. Önmagában az, ha valaki például mindkét nemmel kipróbál ezt-azt tinikorában, nem jelenti azt, hogy mondjuk később nem egy heteroszexuális kapcsolatban találja majd meg a boldogságot. Ha meg nem abban, hanem esetleg azonos nemű párja lesz, az is teljesen oké. Magánügy. Mindenkinek joga van a saját útját járni a boldogság felé :)

Mindig is voltak, és lesznek LMBTQ-emberek, csak manapság már szabadon kifejezhetik ezt, az arányuk valószínűleg nem változott, csak a láthatóságuk nőtt meg. Sokkal jobb ez így, mint amikor tényleg az emberek évtizedeken át éltek boldogtalan házasságban, és esetleg negyven éves korukban jöttek rá, hogy hupsz, lehet, hogy ezért nem tudok rá sem nézni a férjemre/feleségemre, és van bennem ez a mély élet- és önutálat...

2022. ápr. 16. 13:30
 10/14 anonim ***** válasza:
28%

Ez is egészséges.

Ha tehetném megváltoztatnám a szexualitásomat. A hetero egyértelműen nem a csúcs. Inkább lennék bi, sőt omni.

2022. ápr. 16. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!