Ez a srác szerintetek milyen származású lehet?
Azt én is el tudom olvasni lakhelyének mi van oda írva, de nem az érdekel. Nyilván valamilyen délkeleti-ázsiai származású lehet szerintem, de akinek jó szeme van hozzá az tud egy konkrétabb tippet mondani rá?
Ez őszintén meg sem fordult a fejemben de lehet.
Én valami thai vagy philippines-nek tippeltem volna.
Igen, azt én is el tudtam olvasni magamtól, de az a lakhelye.
Bár bevallom hogy az nem futott végig az agyamon hogy ott is vannak "őslakosok" ezért gondoltam volna inkább délkelet-ázsiainak.
Egyetem alatt még a régi covid előtti békeidőkben Délkelet-Ázsiában lógtam pár haverommal, utazgattunk, olcsó volt, az egyetem miatt ráértünk, jó volt. Volt közöttünk egy balinéz srác is.
Róla Vietnámban azt hitték, hogy vietnámi, Kambodzsában azt, hogy khmer, és Malajziában természetesen azt, hogy maláj.
A slusszpoén azt volt, hogy amikor beültünk a körút után egy indiai étteremben egy kínai nagyvárosban, odajött az indiai étterem tulaja, és elkezdett a balinéz haveromhoz valami indiai nyelven beszélni, mert azt hitte hogy indiai.
Kelet-Ázsiaiakról biztosan tudom, hogy megtudják mondani arcról, hogy valaki japán, koreai vagy kínai, de ezek szerint a délkelet-ázsiaiak kevésbé homogén csoportok, nem tudják annyira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!