Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Létezik, hogy régen nyiltan...

Létezik, hogy régen nyiltan ment a gyerekprostitúció?

Figyelt kérdés
Van egy emlékem kb. 1984-ből, akkor én még gyerek voltam, Budapesten a Margitszigeten láttam egy kb. 10 éves kislányt, nem volt rajta az égvilágon semmi, csak egy átlátszó combfix mindkét lábán. Akkor nem tudtam ezt hova tenni, de őszintén szólva most sem...

#kihasználás #társadalom #szocializmus #abúzus #gyermekprostituált #gyermekprostitúció
2022. márc. 23. 17:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%
Biztosan nem 10-éves volt csak fiatalnak tűnt egyébként meg nem volt régen sem volt legális.
2022. márc. 23. 17:45
 2/14 A kérdező kommentje:
Nem azt mondom, hogy legális volt, csak lehet, hogy a hatóságok nem foglalkoztak ezzel, vagy le lehetett fizetni őket, a gyerekvédelem meg nem működött még annyira sem, mint ma.
2022. márc. 23. 17:49
 3/14 anonim ***** válasza:
66%

Ne keverjük a dolgokat.

Régen a kisebb gyerekeket nyáron nem nagyon öltöztették, főleg alul.

Attól még nem lettek prostik.

2022. márc. 23. 17:57
 4/14 anonim ***** válasza:
71%
Ezelött 40 évvel még teljesen megszokott volt, hogy nyáron a gyerekek teljesen meztelenül voltak még óvodás korban is.
2022. márc. 23. 18:11
 5/14 anonim ***** válasza:
72%
Tehat lattal egy darab meztelen kislanyt, es ebbol maris arra kovetkeztetsz, hogy viragzott a gyermekprostitucio. Ugye nem te vagy a legelesebb kes a fiokban?
2022. márc. 23. 18:13
 6/14 anonim ***** válasza:
81%
Csatlakozom az előttem szólóhoz. :-D
2022. márc. 23. 18:45
 7/14 A kérdező kommentje:
Az éles késeknek írom, hogy olvasni csak tudnak? Nem egy falusi udvarban volt meztelenül egy ovis, hanem Budapesten, a Margitszigeten, az utcán egy vendéglő vagy szórakozóhely mellett (jó, ezt eddig nem írtam), egy 10 év körüli, combfixben.
2022. márc. 23. 22:53
 8/14 anonim ***** válasza:
48%
Ez akkor is elgfeljebb EGY eset, ebböl általános következtetést levonni nem igazán éles logikára utal!
2022. márc. 24. 08:07
 9/14 anonim ***** válasza:
56%

7: és EGYETLEN esetből extrapolálsz???

Jól írja a 8-as, ez a logika erőteljesen fosztóképzős....

2022. márc. 24. 10:23
 10/14 A kérdező kommentje:
Éles kések, nem vontam le általános következtetéseket, nem extrapoláltam, csak leírtam egy esetet. Kíváncsi vagyok, hogy az hogyan történhetett meg. Ennyi.
2022. márc. 24. 14:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!