Miért nem lehet az ingyenes csatornákon egy normális, értékes filmet/sorozatot látni? Vagy a propaganda dől, vagy a sport már majdnem mindegyik csatornán, vagy török sorozat. Régen értékes filmek/sorozatok voltak, amiből lehetett épülni.
Nézhetetlen a tv. Például ott van az a brutál ízléstelen Álarcos énekes, amibe fél percet tudtam belenézni, aztán átkapcsoltam, de a másikon sem találtam értékes műsort.
Léteznek még igényes, tanult, olvasott emberek, akiket nem érdekel a celebek affektálása.
A Mindigtv-re gondolsz?
Hát nyilván ha lenne normális műsor, akkor azt néznék az emberek, nem a pártállami hazudozásokat. Így meg sokan (akiknél nincs kábel) unalmukban a közpénzből fizetett pártpropagandát nézik. És hat is rájuk, a közvéleménykutatások szerint kis falvakban háromszor akkora a Fidesz népszerűsége, mint a fővárosban, ahol el vannak látva információkkal az emberek. Falun viszont csak azt látják, hogy jönnek a migránsok, és a Soros meg a Gyurcsány már megvette a szakácskönyveket, amik alapján majd a magyar gyerekeket megfőzik ebédre, ha elbukik a Fidesz. (És nem tűnik fel nekik, hogy évek óta nem láttak még egy migránst se.)
A Duna TV-n volt nemrég néhány jó sorozat. De már mindegyik véget ért.
#3 azért nem látnak egy migránst se, mert van kerítés, és nem engedi be őket a kormány. Erre még nem gondoltál?
4-es: ha a Hegyi doktorra és az Alpesi őrjáratra gondolsz, akkor az ismétlés volt. Nem is tudom,hányadik ismétlés. A török sorozatok nagyon silányak és török megy a Dunán, a TV2-n és az RTL Klubon.
Egy műsor azért van, amit szívesen nézek, bár a művelődési igényemet nem elégíti ki, de nagyon színvonalas, a TV 2-n a Ninja Warior. Izgalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!