A femina nevű weboldal propagandalappá változott?
1. A butákat elmélyíteni kell butaságukban, hogy irányíthatóbbak legyenek,
2. a nem elég butákat (és emiatt nem elég hívőket) le kell butítani az előbbi cél érdekében.
.
"Ezeket a liberális agymosó lapokat/ oldalakat elkerülöm"
Ne kerüld el, hiszen neked is írják, ha az 'agymosást' a 'liberálissal' kevered!
Nem sikerült még nekem sem rájönnöm, de a nyomtatott női magazinokban évek óta érzékelhető a tendencia. Butítanak, arra buzdítanak, hogy szabadosan szexelj gyakorlatilag akárkivel, és évek óta nem szóltak egy cikkben sem úgy a nőkhöz, mint aggyal rendelkező értelmes lényekhez.
Az, hogy reklámoznak, pénzszórásra buzdítanak, még hagyján, mert a reklámokból (is) élnek, de az utóbbi időben konkrétan erkölcsileg romboltak. Az utolsó Joy szám, amit megvettem, emlékezetes, mert attól szakadt el a fonal véglegesen. Volt benne egy négyoldalas (!) cikk arról, hogyan kell nyaraláson a legkülönfélébb helybéli pasikkal lezavarni egy numerát itt-ott, piac hátuljánál, hotel liftben, tengerparton a szikla mögött, stb. Azt hittem, nem jól látok.
32/N
szabados nemi elet nagyon helyes tamogatni kell
de emelett ha butak is lesznek az emberek abban nem tudom mi lesz a jo...
lehet hogy a rabszolgak egyetlen orome a korkatozas nelkuli paraznasag lesz? nem lesz boldog vilag ha mas orom nem lesz, valoszinu ennek se lesz igazi bolyogito erteke akkor mar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!