Esküvői kiadások?

Figyelt kérdés

Kb úgy nagyjából összeszámoltam, milyen külsősök kellenek az esküvőhöz.

Ilyen árakat találtam:

Fotós egész napra: 200 ezer

Vőfély: 150-200 ezer

Fodrász-sminkes: próba frizurával sminkkel kb 100 ezer forint

Zenekar: erre pontos infót még nem találtam, de 200 körül nem fog szerintem megállni

Virág díszítés: 50 ezer

És akkor ebbe a torták, a ruha, a kaja még benne sincs. :(

Lehet, SZABAD ezek közül valamin spórolni?

#esküvő #Esküvői költségek
2022. márc. 18. 23:13
 1/4 anonim ***** válasza:

De hisz ezek már meglehetősen spórolós árak. Ennyiért csak elég gagyi fényképészt kapsz sajnos, díszítés és zene esetleg akkor ennyi, ha valami mindentől távoli pici faluban tartjátok.

Inkább olyasmin spórolnék a helyedben, hogy pl a meghívót, ültetőkártyát és a köszönőajándékot házilag is meg lehet tervezni, elő lehet állítani.

2022. márc. 19. 00:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Ez egy ilyen műfaj, ennyi.

Bár a virágdíszítés 50e, az még elég szolíd dísz lehet.

2022. márc. 19. 02:37
 3/4 A kérdező kommentje:

2

Falun tartjuk, amolyan bálként, a többit megoldják a rokonok. :) Nem az lesz a lényeg.

Értem, akkor ezekkel az árakkal számolok. Köszönöm.

2022. márc. 19. 08:05
 4/4 anonim válasza:

A kérdésedben szereplő összeggel kapcsolatban:

- fotósnál általában 300 000 ft körüli összeggel érdemes számolni (itt ne spóroljatok, ha lehet)

- vőfély, smink, fodrász reális

- zenekarlétszámtól függően 200 000 – 350 000 Ft közötti összeget fognak elkérni Tőletek.

- a virág díszítés nem egyértelmű. A csokrokra, kitűzőkre gondolsz, vagy a teljes helyszín dekorra?

A csokrokat ki lehet hozni 50 ezer ft-ból, a dekort már nem valószínű.

Egyébként írtunk egy hosszú, kifejtős cikket az esküvői költségekről. Oldalunkon megtalálod.

Sok boldogságot! Legyen fantasztikus az esküvőtök!

2022. máj. 3. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!