Esküvői kiadások?
Kb úgy nagyjából összeszámoltam, milyen külsősök kellenek az esküvőhöz.
Ilyen árakat találtam:
Fotós egész napra: 200 ezer
Vőfély: 150-200 ezer
Fodrász-sminkes: próba frizurával sminkkel kb 100 ezer forint
Zenekar: erre pontos infót még nem találtam, de 200 körül nem fog szerintem megállni
Virág díszítés: 50 ezer
És akkor ebbe a torták, a ruha, a kaja még benne sincs. :(
Lehet, SZABAD ezek közül valamin spórolni?
De hisz ezek már meglehetősen spórolós árak. Ennyiért csak elég gagyi fényképészt kapsz sajnos, díszítés és zene esetleg akkor ennyi, ha valami mindentől távoli pici faluban tartjátok.
Inkább olyasmin spórolnék a helyedben, hogy pl a meghívót, ültetőkártyát és a köszönőajándékot házilag is meg lehet tervezni, elő lehet állítani.
Ez egy ilyen műfaj, ennyi.
Bár a virágdíszítés 50e, az még elég szolíd dísz lehet.
2
Falun tartjuk, amolyan bálként, a többit megoldják a rokonok. :) Nem az lesz a lényeg.
Értem, akkor ezekkel az árakkal számolok. Köszönöm.
A kérdésedben szereplő összeggel kapcsolatban:
- fotósnál általában 300 000 ft körüli összeggel érdemes számolni (itt ne spóroljatok, ha lehet)
- vőfély, smink, fodrász reális
- zenekarlétszámtól függően 200 000 – 350 000 Ft közötti összeget fognak elkérni Tőletek.
- a virág díszítés nem egyértelmű. A csokrokra, kitűzőkre gondolsz, vagy a teljes helyszín dekorra?
A csokrokat ki lehet hozni 50 ezer ft-ból, a dekort már nem valószínű.
Egyébként írtunk egy hosszú, kifejtős cikket az esküvői költségekről. Oldalunkon megtalálod.
Sok boldogságot! Legyen fantasztikus az esküvőtök!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!