Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szomszéd gondok, mit tegyek?

Szomszéd gondok, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szóval én L/18, a szomszédomban van egy csaj akinek az egész családja olyan zűrös és egyszerűen utálatos hogy nehéz lenne leírni, a lényeg hogy a csajszi 17 szőke,rázza magát vigyázni kell vele mert mások zsebéből lop, hazudozik és másegyéb, barátnője is csak egy sulibeli van de azis pont olyan mint ő :S na szóval már többször eljátszotta velem de a többi velem egykorú utcámbeli csajjal is hogy pl hívott ide, hogy kísérjük el vagy egyéb , tök kedvesen és amikor azt mondtam hogy ne haragudj de programom van, elkezdett ordibálni a kapu előtt hogy én mekkora egy büdös ribanc vagyok hogy nem megyek el vele, pedig nemis vagyunk még beszélő viszonyban sem, másnap viszont megyünk bringázni a barátommal és a csaj bátyja illetve annak a felesége elkezdtek beszólogatni nekem hogy : hova mész ribanc ? erre barátom leszállt a bicajról és alig tudtam leállítani hogy ne legyen balhé... :S annyira utálok ezeknek a szomszédságában élni, a csaj kever meg hazudozik és elhiszik neki, legalábbis csak otthon , mert aki ismeri az tudja mien,de már nem bírom hogy folyton a családja is beszólogat nem csak nekem, másoknak is, persze sokszor mentek oda bnőim szülei is hogy állítsák le magukat meg a hugukat is de semmi, ugyanígy a szűlökkel is beszéltek már sokan,még a családsegítők is voltak náluk....semmi ... semmi nem állítja le őket... most mit csináljak, ha legközelebb beszólnak szóljak vissza vagy hagyjam rájuk, mert ha rájuk hagyom akkor azt hiszik hogy félek visszaszólni, de ha beszólok nekik vissza akkor megint lesz valami :S kitudja ezek mire képesek :S az egész utca már unja őket, az ilyeneket hogy lehet leállítani? :S nektek is vannak ilyen ismerőseitek? vagy veletek is volt már ilyen? tanácstalan vagyok... :S lécci segítsetek, köszönöm szépen
2010. szept. 12. 22:58
 1/3 anonim válasza:
irj privibe meg h milyen hàzba laktok (pl csalàdi lakò stb.) 3 szomszédot üztünk ki abba vagyunk a legjobbak de mi elötte mi dig beszéltünk velük
2010. szept. 12. 23:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Ne foglalkozz velük, ilyen egyszerű.
2010. szept. 12. 23:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha nagyon idegesít már, verj be neki egyet. :)
2010. szept. 13. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!