Kötelező adományként adni minden eladó holmit?
Figyelt kérdés
Nemrég feltettem néhány ruhát (márkásat) és ilyen kommentek érkeztek idős hölgyektől:
"Inkább add a menekülteknek,én is adományoztam pedig kis nyugdíjam van"
"Add oda a menekülteknek"
De ahogy néztem a marketplacen,és az adás-vételi csoportokban rengeteg ilyen háztartási,ruha,albérlet hirdetésekhez jönnek ilyen kommentek.
Nem az hogy sajnálom tőlük,de azért nem szeretnék mindent adományként adni,és durvának tartom, hogy elutasító válasz esetén már mindenféle szívtelen dögnek lehordanak/lehordják az embereket.
2022. febr. 28. 20:35
1/5 A kérdező kommentje:
Más is járt így?
2022. febr. 28. 20:36
2/5 anonim válasza:
Ne lepődj meg ez a tipikus magyar mentalitás. Másban meglátják a szálkát magukban a gerendát nem. Valószínű ők sem tennék ezt csak a Messiás szól most beléjük. Mindenki pénzből él. Nagyon sajnálom őket de mindenki annyival segítse amennyivel tudja. Nem kellene más pénztárcàjában turkálni főleg facebook poszt alatt.
3/5 anonim válasza:
Mellesleg ha jol tudom, ruhat pont nem kernek, inkabb takarot meg tartos elelmiszert... nagyon csinos lenne az ukran menekult kiscsaj egy Zara blezerben de ketlem, hogy erre van szukseguk.
4/5 anonim válasza:
Tiltsd le azcilyen kéretlen beszólókat...
5/5 anonim válasza:
Nyugodj meg, az idős hölgyek azért "adományoztak", mert a koszos, divatból kiment, elhasznált holmikat eladni nem lehet, így aztán az adományozást saját nemes cselekedetükként tudják elmesélni mindenhol. Az más kérdés, hogy az ő holmijuk senkinek nem kell majd és a szeméttelepen végzi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!