Féltek a háborútól? Segítetek a menekülteknek?
Háború alatt atombombák ledobását érted a házakra? Repülőgépes támadások?
Menekültekkel miért kellene egyedül foglalkoznom? (Önkéntesekkel, civil szervezetekkel együtt dolgozva talán igen.)
Talán ezt a politika rovatban/főkategóriában kellett volna megkérdezned, esetleg a "törvények, jog" alkategória alatt.
Nem félek egyelőre.
És igen, segítek, ez számomra teljesen természetes
Én se félek, de természetes aggodalom van bennem.
Igen, én is hívom és fizetésnél egy kisebb összeggel tudok segíteni. Sajnálom, hogy csak ennyit tudok tenni értük.
Nem félek, azért ennyire még Orbán se hülye, hogy ide beengedje a ruszkikat.
A segélyvonalakra fizettem néhány ezer Ft-ot, talán a semminél több.
Írtam a gov.hu-nak, mennyivel tudna támogatni az állam, ha befogadnék menekülteket. A szlovákok felnőtt után 200 eurót, gyerek után 100 eurót fizetnek havonta. Kb. 6 embert el tudnék helyezni, de eltartani nem.
Govék még nem válaszoltak.
A legtöbb és a legjobb az, ha pénzt küldünk a 1357-re. A segélyszervezetek azt tudják legcélszerűbben használni. Persze, ha van valakinek üres lakása, az természetben is segíthet. Itt írta valaki, hogy eltartani nem tudná őket, ezért nem jelentkezik. Kérem, jelentkezzen, és mondja el azt, amit itt! A magyar állampolgárokat nem kell eltartani, mivel már másnap kiválthatják a személyit és munkát vállalhatnak ugyanolyan módon, mint mi.
A háború lehetőségéről pedig olyan véleményem van, amit kampány idején inkább nem írnék le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!