Miért isznak a menekültek energiaitalt?
Azért ,mert a próféta azt mondta ,hogy igyál energiaitalt.
Több ezer éves hagyományról van szó ,ember...
Jo kis magyar mentalitasu valaszok... :(
Miert is a kerdes? Hogy most kiadjuk magunkbol a bpsszunkat, mert van kit szidni es lenezni es hata mögött kinevetni? Vagy tartalmilag var valaszt a kerdezö?
Ha esetleg tartalmilag, akkor egy talan furcsa tapasztalatomat irnam le. Magam is nagyon meglepödtem, es ez nem vicc!
El tudom kepzelni, h a hosszu ideig tarto alultaplaltsag valamiert az egeszsegtelen etelek es italok utani vagyat fokozza. Nem tudom, mi van bennük, amire szüksege van a szervezetnek, talan vmi olyan anyag, ami normal modon karos. (Mert alt. mindennel igy van: ami kis mertekben orvossag, nagy mertekben mereg... mindenben fontos a mertek - ezt amugy okori bölcsek, orvosok is tudtak.)
Volt egy sulyos betegsegem, ami utan a varandossagom ellenere csupa egeszsegtelen dolgot kivantam, amit amugy szinte sosem eszem: hamburger, kola es hasonlok... (Bar szerencsere energiaitalt nem, tovabba hasabburgonyat sem.) A betegsegböl labadozva eleinte csak ezeket birtam megenni, minden mast azonnal kihanytam, tehat muszaj volt, söt orvos is javasolta, h ha csak ez marad meg bennem, muszaj megennem!!
Ebböl gondolom, h a menekülteknel is lehetseges ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!