Szerinted indokolt lenne, hogy a kollégiumi szobákhoz külön fürdőszoba tartozzon?
Figyelt kérdés
kollégium, fürdőszoba2022. febr. 28. 15:20
1/4 anonim válasza:
Nem. A kollégium nem szálloda. Épp azért olcsóbb a többi szálláslehetőségnél, mert a körülmények is spártaibbak.
Az viszont indokolt és elvárható lenne, hogy működőképes, tiszta és kulturált legyen a közös zuhanyzó és a wc.
2/4 anonim válasza:
jobb helyeken igy van, es nincs szoban osztozas se
3/4 anonim válasza:
Én úgy csinálnám, hogy lennének saját fürdős szobák, amik drágábbak és fürdő nélküli szobák is, amik meg olcsóbbak. De az tényleg elvárható lenne, hogy tiszta, kultúrált legyen a közös zuhanyzó is. Amúgy a közös zuhanyzás hozzá tartozik szerintem a kollégiumhoz, bár én nem voltam sosem kollégista, de mesélték a haverok, hogy akkor tudnak lazítani, baromkodni stb. A meztelenség meg nem zavar senkit sem.
4/4 anonim válasza:
Aki volt kollégista annak a meztelenség is természetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!