Az nagyon rossz, ha 19 éves vagyok és nem szeretek játszani?
Figyelt kérdés
Se kártyát, se társast, se csoportjátékokat, se számítógépes játékot, egyszerűen SEMMIT nem szeretek játszani...2010. szept. 12. 09:30
1/11 A kérdező kommentje:
Úgy értem a kérdést, hogy ez abnormális szerintetek?
2010. szept. 12. 09:31
2/11 anonim válasza:
Ilyen vagy, szerintem nincs vele gond.
Nem rossz így neked? Vagy azért van valami, ami feldob? Ne savanyodj be, az a lényeg!
3/11 anonim válasza:
Nem feltétlen rossz, de tudni kéne, hogy ezek helyett mit szeretsz(?)
4/11 anonim válasza:
Akkor mit csinálsz egész nap?!
5/11 anonim válasza:
Hát szerintem mindenki szeret valamit játszani, olyan nincs aki semmit.
6/11 A kérdező kommentje:
:) Nem vagyok besavanyodott, vagy ilyesmi, szeretek nevetgélni, jó a humorom, csak játszani nem szeretek. Ezek helyett szeretek netezni, sétálni, beszélgetni, sportolni, társaságban lenni, néha bulizni is (de táncolni nem), nagyjából ilyesmi. Ha az játéknak számít, akkor a Vidámparkot nagyon szeretem :)
2010. szept. 12. 11:22
7/11 anonim válasza:
vidámpark, sport, társaságban levés(pszichológiailag) mind játék
9/11 A kérdező kommentje:
Okés, köszi! :D
2010. szept. 12. 12:01
10/11 anonim válasza:
Ugyanolyan vagy mint én:)) Én sem szeretek se kártyázni, se számítógépes játákozni...egyszerűen idegesít és béna is vagyok. Veszteni pedig nem nagyon szeretek:) Nah jó bocsi, unózni és activity-zni szoktam nyaraláskor, szilveszterkor de ennyi.
Én sem vagyok besavanyodott: szeretek nevetni, sétálni, ide-oda mászkálni, barátokkal lenni stb..de ezeket valahogy nem:)
Fel se merült bennem, hogy ez miatt ne lennék normális:D
L/18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!