Miért játssza barátnőm az eszét?
Figyelt kérdés
Az van, hogy szerelmes egy fiúba, az osztályból, és olyanokat mond, hogy azt álmodta, hogy lefeküdtek, meg mikor elmegy mellettünk a fiú, akkor elkezd sóhajtozni.Meg írt neki angol órán levelet, amit ugye tovább adtak a fiúnak, és azt kérdezte benne, hogy szerelmes-e belé.A fiú azt mondta, igen, de nekünk elmondta, hogy nem, csak nem akarta megbántani, ezt tovább adta valaki a barátnőmnek, ő meg elkezdte, hogy jajj, de hülye, hogy hazudott, aztán fél óra múlva újra sápítozott, hogy milyen cuki.És ez nem is szerelem, mert még ő i (pedig elvileg szerelmes belé) azt mondta rá, hogy hülye.Közbe meg "szerelmes belé".Szerintem neki csak kinézetre tetszik, de lehet hogy még az sem.Tavaly azt mondta, hogy lefeküdt egy 4.-essel,(akkor voltunk 6.-osok) és mikor mondtam, hogy persze, akkor elkezdte, hogy de higgyem el, meg minden, és aztán fél év múlva mondta, hogy csak "menőzni" akart...De ezzel?2010. szept. 11. 23:15
1/2 anonim válasza:
Azért, mert túl sok brazil szappanoperát néz... Amúgy meg majd kinövi, még fiatalok vagytok.
2/2 anonim válasza:
öcsééém,ez azért nem semmi...ezt a hülye rajongást én is csináltam,de rájöttem,hogy semmi értelme,mert ha leszar,akkor így is le fog : PP rángasd el a csajszit egy buliba,tutti megtetszik neki egy másik fiú : )) ennél az is jobb lenne,ha vmi felkapott sztárocskát ˝szeretne˝ és nem magát égetné : //
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!