Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen a Magyar Zene Háza?

Milyen a Magyar Zene Háza?

Figyelt kérdés
Érdemes elmenni, színvonalas a kiállítás/programok?
2022. febr. 21. 20:27
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap voltunk, de csak kicsit. A kiállításra már nem jutottunk be. Az épület nekünk tetszett, egész organikusan simul bele a parkba, szépek az arany "falevelek" a tetején. A játékok körülötte jópofák a gyerekeknek. A Hangdóm többet ígér, mint amit nyújt. A kezdő animáció sokkal érdekesebb, mint a "műsor", rövidfilm, amit leadnak. Ez utóbbi szerintem béna, érdektelen, vagy nem értettem meg valamit. Amúgy a technikai izgis, hogy milyen pontosan lehet gömbfelszínre vetíteni. A sütik finomak.
2022. febr. 22. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk nekem az is volt ,hogy rettegtem, hogy egy olyan ocsmányság lesz, mint az a Vizes kocka a Duna parton, mert ott is tök izgis tervek voltak eredendően, aztán a tetves akárki úgy döntött, hogy inkább kocka legyen, néhány "levált burkolatdarabbal". Ehhez képest felüdülés, hogy egy eredeti épület készült el.#1 vótam még.
2022. febr. 22. 11:13
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az épület szép és jó helyen van, az akusztikájáról nincs fogalmam, de egy jó hangmérnök be tudja lőni a hangzást és fel lehet állítani segédfalakat az interferencia kiküszöbölésére, viszont a program gyalázatosan ócska, hulladék, nem méltó az épület varázsához. Semmi technot vagy igényes zenét nem lehet ott megtalálni, csak a gagyi TV sztárokat és felejthető igénytelen zenéket. Nem tudom, hogy csak magyaroknak áll, vagy külföldiek is lépnek ott fel, de vannak azért hazai tehetségek is. Magyar Zene Házában ott kéne meghúzni a szintet, hogy csak olyan magyarok léphetnek fel, akiknek világszerte kapni a lemezeiket és fellépnek aktívan világszerte, és nem csak putri magyar celeb szinten felkapott énekesek, együttesek.
2022. márc. 19. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!