Egy ismerősöm valami koncertfélére megy ma...csak holnap délkörül ér haza. Volt már ilyen 1-2 hónapja is. Nem is biztos, hogy konkrétan koncert, lehet, hogy csak ő 'ferdít'. Miféle ilyen (mai) rendezvényről tudtok?
Figyelt kérdés
Hogy helyileg hova megy, azt sem árulta el....Pápáról (onnan) messze van (de, hogy ez csak 50 km - vagy 200...(????)
Lehet, hogy valami szektás rendezvény....jehovista, vagy más egyéb (???)
2022. febr. 19. 15:54
1/6 anonim válasza:
Júúúúj, ha kiírnád, hogy az "ismerősöd" a pasid, a haverod, vagy a szomszéd Pistike, rögtön azonnal tudná mindenki, hogy kik vagytok.
2/6 A kérdező kommentje:
Talán ki is írtam volna, ha nem lenne olyan bonyolult a viszonyunk. Konkrétan volt barátnőm Már úgy értem hogy csajom... Most már csak olyanféle volt csajom akivel kapcsolatban maradtunk... Valamiféle szabadidő partnerségben..... Segítjük egymást ha úgy adódik.... Én fokoztam le illetve minősítettem vissza a kapcsolatunkat.... ez egy ilyen zűrzavaros viszony.
2022. febr. 19. 18:25
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi!! - szerintem nem ide megy....nem fiatal már (úgy, mint hogy én sem). Elhallgatom a Kowalskyt, de koncertjükre nem mennék (ő meg még annyira se...nem az a tipus) (tudom, hosszú i)
2022. febr. 19. 19:28
6/6 A kérdező kommentje:
...az benne van.
2022. febr. 20. 03:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!