Mi a véleményetek noÁr új LMBTQ+ témájú klipjéről?
Kíváncsi vagyok, milyennek látjátok zeneileg, szövegileg, mit gondoltok a társadalmi hasznáról, építőnek, semlegesnek esetleg kontraproduktívnak látjátok-e?
Egyébként hidd el mindenkinek addig van baja a melegekkel, amíg meg nem ismer egyet személyesen. Amivel meg mindenkinek baja van az az erőszakos hittérítés, amikor amúgy elfogadnád, de mindenki nemi identitása a 4 fal közé való, de csak azért is tolják az arcodba, hogy de nézzed.
Nem akarok erről most többet írni, remélem érted amit mondok.
"az az erőszakos hittérítés, amikor amúgy elfogadnád, de mindenki nemi identitása a 4 fal közé való,"
Az a baj hogy sokan nem fogadják el köztük a kormány sem. Ha elfogadnák az emberek akkor sokkal inkább megmaradna a 4 fal között.
Azért van szem előtt mert ellenségként vannak kezelve.
De hogy a kérdésre is válaszoljak.
Továbbra is képmutatónak találom sok vallás részéről hogy míg a szeretet hirdetik és a Nácikhoz hasonló elvekkel a gyűlöletet terjesztik.
Jó dolgokra próbálja meg felhívni a videó az emberek figyelmét és elég szomorú hogy sokan nem jutnak el idáig egy ilyen videó nélkül de még szomorúbb hogy még a videóval sem.
Köszönöm a válaszokat! :)
Én személy szerint inkább az első válaszolóval értek egyet, de megértem azt az álláspontot is, miszerint a linket videó hasznos és fontos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!