Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek noÁr új...

Mi a véleményetek noÁr új LMBTQ+ témájú klipjéről?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok, milyennek látjátok zeneileg, szövegileg, mit gondoltok a társadalmi hasznáról, építőnek, semlegesnek esetleg kontraproduktívnak látjátok-e?

[link]

2022. febr. 16. 13:35
 1/4 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként hidd el mindenkinek addig van baja a melegekkel, amíg meg nem ismer egyet személyesen. Amivel meg mindenkinek baja van az az erőszakos hittérítés, amikor amúgy elfogadnád, de mindenki nemi identitása a 4 fal közé való, de csak azért is tolják az arcodba, hogy de nézzed.

Nem akarok erről most többet írni, remélem érted amit mondok.

2022. febr. 16. 13:51
 2/4 anonim ***** válasza:
87%

"az az erőszakos hittérítés, amikor amúgy elfogadnád, de mindenki nemi identitása a 4 fal közé való,"

Az a baj hogy sokan nem fogadják el köztük a kormány sem. Ha elfogadnák az emberek akkor sokkal inkább megmaradna a 4 fal között.

Azért van szem előtt mert ellenségként vannak kezelve.

De hogy a kérdésre is válaszoljak.

Továbbra is képmutatónak találom sok vallás részéről hogy míg a szeretet hirdetik és a Nácikhoz hasonló elvekkel a gyűlöletet terjesztik.

Jó dolgokra próbálja meg felhívni a videó az emberek figyelmét és elég szomorú hogy sokan nem jutnak el idáig egy ilyen videó nélkül de még szomorúbb hogy még a videóval sem.

2022. febr. 16. 14:02
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

Én személy szerint inkább az első válaszolóval értek egyet, de megértem azt az álláspontot is, miszerint a linket videó hasznos és fontos.

2022. febr. 16. 16:47
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Tavol all tolem a homofobia, de ez baromi cringe 😬
2022. febr. 16. 17:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!