Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Melyik...

Most mit csináljak? Melyik döntés a jobb?

Figyelt kérdés
Szóval ez egy kicsit olyan telefonokkal kapcsolatos kérdés, de van benne a közösségről is szó, szóval a közösségi témához írtam. Na de a kérdés! Tehát nekem van egy Nokia 3110 classic telefonom, de ugye tudjátok, hogy a kis tiniknél most az érintőképernyős telefon a menő. Barátnőimnek is érintőképernyős van, és engem azzé zavar az, hogy mindenki odáig van a telojukért, és hát nekem az rossz, hogy nekem nem olyan van. Akarok venni egy érintőképernyőst, de azok túl drágák, és a szüleim úgy is azt mondanák hogy jó nekem még ez a nokia is, mert igazság szerint eddig nem voltak vele különösen nagy probléma, és még csak olyan három-négy éves lehet. Szóval nincs annyi pénzem hogy vegyek egy érintőképernyőst,anyumék úgyse vennének, de szeretnék jobban beilleszkedni a többiek közé ezért AKAROK EGYET! Nos, szerintetek ne akarjak az úgymond "De király telónk van" csajok közé tartozni, inkább maradjak ennél a kis Nokiánál? De akkor meg olyan rossz érzés hogy nekem nem érintős van... Kérlek normális válaszokat!!!
2010. szept. 10. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
Bár én fiú vagyok és meg se kísérlem megérteni a "király telóm" van hozzáállást, de szerintem nem ciki a rosszabb telefon. Én 6 és fél évig nokia 3100-val járkáltam, ami épphogy színes, fényképezés nuku, egész jól elvoltam vele. Nem szóltak le a telefonom miatt. Aztán most vettem egy használt Nokiát, amiben mindenféle tutiság van, mert egyetemre kellett a Wifi. De 6 évig semmi gondom nem volt vele és még bírta volna az iramot (még az eredeti aksi volt benne, jól működött).
2010. szept. 10. 14:45
 2/8 anonim ***** válasza:
Miután neked nincs pénzed, a szüleidtől is hiába kérnéd, tulajdonképpen mindegy is, hogy mit szeretnél... Nem írtad mennyi idős vagy, de ha annyira venni akarsz magadnak egy telefont, (vagy bármit) akkor próbálj hétvégi diákmunkát szerezni.
2010. szept. 10. 14:48
 3/8 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Te fiú vagy. És a fiúk jobbik esetben sokkal rendesebbek egymáshoz, a lányok pedig a másik háta mögött kitudják egymást gúnyolni, sőt még szemtől-szemben is. De amiért te vagy az első válaszoló, ezért kapsz egy plusz pontot :D

Második válaszoló: Igazából tényleg nincs pénzem, de ne értsd félre, azért a szüleim mindent megadnak nekem amit kérek, de tényleg hülyeség lenne egy sokkal drágább telefont venni, miközben van már egy aránylag jól működő telefonom. Most lesz a szülinapom, ha talán megemlíteném nekik hogy mit akarok... De száz százalék hogy nem mondanám el nekik a problémámat. Ne kérdezd miért, még magam sem tudom. :D Tizennyolc év alatti vagyok, szóval a munka elvetve:D

2010. szept. 10. 14:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Ja, most látom hogy hétvégi diákmunkát írtál... Nos, ebben a városban ahol vagyok, itt erre nincs lehetőség:)
2010. szept. 10. 14:57
 5/8 anonim válasza:
Hát ha valaki azért nem barátkozik veled, mert nem érintőképernyős a telcsid, az elég gáz. Nekem az van, de se több se kevesebb barátom nem lett. Szerintem nem a telefon miatt nem barátkoznak veled, lehet, hogy azért mert kicsit gógyis vagy? (abból következtetek, hogy a telefontéma így kiakaszt..)
2010. szept. 10. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát a fiúk sem feltétlenül rendesebbek egymással. Amúgy ez a telefon dolog baromság. A hím egyedeket nem a telefonod érdekli, hanem a telefonszámod. Ha meg olyan társaságba vagy, ahol kilógsz a telefonod miatt, akkor el kéne gondolkozni azon, hogy rossz társaságban vagy.
2010. szept. 10. 15:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Áhh, hogy gógyis??? Babám én ezerrel gógyis vagyok, de ettél függetlenül vannak barátnőim. Kicsit félreértettél, arra vagyok kíváncsi hogy teljesen hülye dolog ezen izgatni magam. Következő válaszoló: xDD Oké, de most nem a srácokról van szó. Tom, hogy őket a teloszámok jobban érdeklik :)Szóval szted baromság..Meglehet. A társaság, amibe vagyok, nem kezdtek el piszkálni hogy nekem nem olyan van, szal a társasággal nincs semmi probléma:)Lehet hogy várok karácsonyig, hátha teljesen szétroncsolódik a telefonom, és tudok venni egy másikat:)
2010. szept. 10. 15:16
 8/8 anonim ***** válasza:

Elég lelki szegény lehet a társaság (különösen te!), ha a "barátságok" alakulását és beilleszkedést azt szabja meg, hogy kinek milyen telefonja van.

"De király telónk van csajok közé tartozni" - az eszem megáll, ennyire felszínes p.csák élnek manapság??? Az nem számít, hogy kinek mi az érdeklődési területe ill. milyenek a belső tulajdonságai, csak az, hogy ki mit tudott a szerencsétlen szüleitől kikönyörögni? Tisztára mint az óvodában. SZÁNALMAS!

És vannak "De király cipőnk van!" fiúk és hasonló társaságok is?

Mi lesz akkor, ha a "menő" csajokat a hapsijuk a yacht klubba viszi, de neked nincs yachtod? Felkötöd magad?

2010. szept. 11. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!