Normális hogy nem reagál a színész? vagy kár volt meglépni?
Figyelt kérdés
egy tévés régebbi sorozatszínészt megláttam egy reklámban és idegenül ráírtam amiben megdícsértem a szerepében és lényegében ennyi. nem hiszem hogy illetlen voltam, használtam köszönést stb. nem fogalmaztam túl, próbáltam viccesre is venni, mégis nulla reakciót kaptam rá. erre számíthattam volna, vagy természetes dolog hogy túl sok hasonlót kapott és csak szemet huny felette? nem csináltam még ilyet2022. jan. 31. 19:48
1/7 anonim válasza:
Természetes.
Nem a személyednek szól a negligálás.
Egyszerűen képtelenség, hogy mindenkinek válaszoljon.
A színész- közönség kapcsolat nem a személyes kapcsolatfelvételről szól.
A tetszésedet a nézőtéren a tapssal tudod kifejezni.
2/7 anonim válasza:
Te tenyleg azt hiszed h ök maguk kezelik a közössegi media oldalukat?
Naivság..
4/7 A kérdező kommentje:
nem lényeges hogy pontosan ki, kereskedelmi tv napi sorozatában volt színész, nem egy ilyen hiper-szuper megközelíthetetlen emberre kell gondolni -gondoltam én
2022. jan. 31. 21:46
5/7 anonim válasza:
Hát az tény hogy nagyon sokan írnak nekik és nem biztos hogy mindegyikre tudnak válaszolni. Szerintem biztos hogy nem bántottad meg a szinészt csak simán nem volt ideje válaszolni. Vagy az is lehet hogy egy menedzsere kezeli a közösségi médiáját és az nem válaszol az összesre.
6/7 anonim válasza:
Én egyszer egy híres karmesternek írtam, és a titkársága válaszolt, nagyon udvariasan.
7/7 anonim válasza:
5: 99,9%-ban gyakornokok, asszisztensek kezelik a "sztárok" social media oldalait...
Naív elképzelés a kérdező részéről, hogy a napi többezer lehetséges "megkeresést" minden nap végigolvassa egy ilyen színész vagy egyéb híresség...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!