Mit jelenthet ez?

Figyelt kérdés
Sziasztok, azt álmodtam hogy mikor felemeltem az ágyamról a takarót rengeteg egér jött elő, és össze akartam taposni őket, ez mégis mit jelenthet?
2022. jan. 29. 13:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de rossz a kategória.
2022. jan. 29. 14:15
 2/4 anonim ***** válasza:
Leginkább azt, hogy rosszat álmodtál. Ennél nagyobb jelentőséget nem tulajdonítanék neki.
2022. jan. 29. 18:59
 3/4 danihunxd válasza:

Szia! Az egér általába azt jelképezi ha valakinek neurológiai problámája van vagy csak fog keletkezni. Ugye az egér mint élőlény egy elég intelligens állat ezért is állitja azt az ezotéria,hogy ilyen álmok után az embernek az agyával lehet valami problémája. Azért akartad álmodba valószinűleg összetaposni őket mert a betegségedet is el akarod úgymond taposni. Ez már egy jó jel. De mindenképp kivizsgáltatnám a Perifériás neuropátiát,Vertigo betegséget és nem végsősörön a Sclerosis multiplex.

De igazából lehet csak rosszat álmodtál. Mielőtt lefeküdtél jól meg tömted a pocidat? Mert ha az ember sokat eszik lefekvés előtt akkor bizony furcsa dolgok tudnak keletkezni az agyi interreferenciákba.

2022. jan. 29. 20:20
 4/4 A kérdező kommentje:
Lefekvés előtt ettem egy kis sonkát :D
2022. jan. 30. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!