Magyarországon nincs. Angliában, Olaszországban és Svájcban (az említett országok között kell utazgatnom a munkám miatt) viszont van.
2010. szept. 10. 00:25
12/20 anonim válasza:
tegnap 23:09-es: ezt ugye te sem hiszed el, hogy igaz? Ugyanis az ott felsorolt "érvek" között egyetlenegy sincs, ami a tényleg tudományos vizsgálatok szerint megállná a helyét, ezt csak a "mai magyar áltudományos" elméletek állitják.
2010. szept. 10. 07:39
13/20 anonim válasza:
Nincs ,inkább büszke vagyok rá!Románok közt élek és ők meg a románságukra büszkék,pedig őket is sok helyen utálják!Csak a magyarok kérdezik mindig ezt,hogy mér' kéne rá büszkének lenni?!.....Ez feltétel nélküli dolog kellene ,hogy legyen,pl a románoknál az!
2010. szept. 10. 13:01
14/20 anonim válasza:
ma 7:39: Ha neked nem tetszik, nem nagyon érdekel. De akkor is büszke vagyok rá, hogy magyar vagyok, büszke vagyok a magyar történelemre (máramelyik részére). Akár mennyit is győzködhetsz, vagy állíthatod az ellenkezőjét, akkor is büszke maradok magyarságomra.
De ide már nem írok többet.
2010. szept. 10. 13:23
15/20 anonim válasza:
Nem. Miféle kérdés ez, különben is?!
2010. szept. 10. 21:15
16/20 anonim válasza:
ma 07:39
Fúúúú te egy akkora szánalmas alak vagy!
Hagy lehetsz ekkora sz@r? Megtagadod saját hazád? Őseid földjét? Netán nem vagy magyar? Vagy ekkora hazátlan agymosott vagy???
Annyi dologra lehetünk büszkék hogy most nem kezdenék felsorolásokba mások ellopják a mi kultúránkat történelmünket és felhasználják saját maguknak (románok stb.).
"Hazádnak rendületlenűl
Légy híve, oh magyar,"
Nem ismerős?
2010. szept. 10. 22:39
17/20 anonim válasza:
nincsen komplexusom elvileg magyarországon a magyarnak kéne legyen a felsőbbrendű faj!!!!!!!!! és büszke vagyok rá de legfőképp magyar őseimre...
2010. szept. 13. 21:28
18/20 A kérdező kommentje:
A magyar az neked egy faj ? :D
köszi a válaszokat, várom a továbbiakat is :)
2010. szept. 13. 21:58
19/20 anonim válasza:
igen, a magyarok vesztesek. remélem minél hamarabb le tudok lépni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!