Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Homofób, transzfób, pánfób,...

Homofób, transzfób, pánfób, gnsdwdijfób vagyok, ha undorodom, elítélendőnek és természetellenesnek tartom például az ilyet?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=_J10WRzLdO4

Engem nem érdekel. Ha az is vagyok, akkor is nyíltan és kihúzva vállalni fogom. :-) Nincs bajom azzal, ha valakinek vannak ilyen érzései, küzdjön meg ő ezekkel az érzelmeivel, magánügy. Ha segítséget kér, akkor segítsünk neki kiszállni és új életet kezdeni. Azzal viszont már akadnak problémáim, ha valaki ennyire egyértelműen és nyíltan ki is mutatja és megéli. Semmilyen esetben nem az embert ítélem el, hanem az életmódot, a cselekedetet, a bűnt, ahogy a legtöbb vallás is tanítja.

2022. jan. 23. 11:19
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

#12.

Még mindig mi vagyunk a többség. :-D Kereszténység, iszlám, buddhizmus külön-külön nagyobb létszámban van jelen a Földön, mint az antiteista, vallásgyűlölet. Sőt, az ilyen erőteljes vallásgyűlöletnél a kisebb vallások is többen vannak.

2022. jan. 25. 18:51
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Pár évszázaddal le vagy maradva tesó, de persze, te vagy a többség. Én nem gyűlölöm, csak azt várom el Tőled, amit te ezektől az emberektől. Szépen otthon borulj a Jézus Krisztus előtt térdre a négy fal között, nekem ne kelljen ezt hallgatnom, mert unalmas. Én az ilyen képzelgéseket letettem a Mikulással meg a fogtündérrel együtt, a meséket meg csak reggelihez szeretem nézni.
2022. jan. 25. 19:00
 13/21 A kérdező kommentje:
A Föld 31-32%-a keresztény, 24%-a muszlim, 15%-a hindu, 7%-a buddhista csak hogy a legnagyobbakat említsem. Az ateizmus kisebb számban van jelen ezeknél, illetve az általad követett antiteizmus még annak is egy nagyon kicsi töredéke. :-)
2022. jan. 25. 19:08
 14/21 anonim ***** válasza:
86%

De mindenképpen megszívod, mert Jézus sose szónokolta azt, hogy “ítélj el bárkit az én nevemben”, legyen az transz vagy meleg. Felebaráti szeretetről viszont beszélt. Szóval ha van pokol, akkor Te meg én együtt fogunk égni. 😎

A többség meg továbbra is bullshit, hiába dobálózol random számokkal.

2022. jan. 25. 19:25
 15/21 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező!

Nyisd ki a Bibliát! (Valószínűleg még életedben nem tetted meg.) Meg fogod találni a következő passzust, ami pont illik rád:

[link]

Szóval készülj csak fel a Pokolra.

2022. jan. 25. 19:30
 16/21 anonim ***** válasza:
87%

Nem olyan szar hely az a Pokol amúgy, fanatikus kérdező barátom! Gondolj bele… Te meg én, minden földi drog, sok sok házasság előtt szexelő nő… Mindig meleg van és le van szarva ha otthon hagyod az öngyújtót.

Jól megleszünk! Majd meséld el hogy az életed melyik pontján örültél meg és miért.

2022. jan. 25. 19:43
 17/21 A kérdező kommentje:
Manicheusként tudom magamról, hogy szellemi ember vagyok, tehát beavatott vagyok, már elnyertem az üdvözséget.
2022. jan. 25. 19:57
 18/21 A kérdező kommentje:
Mani arra intette követőit vesse meg a testi embereket, mert ők örökké pörögni fognak a reinkarnáció végtelen kerekében, ahol az örökkévalóságig szenvedni fognak, amíg el nem követnek valami halálos bűnt, amiért a Sötétség Királya birodalmába kerülnek örökké, ahonnan már nincs kiút. Maximum a nagyobb próféták imádkozhatnak érte, de nem fognak, mert a rossz emberek örökké bűnhődnek bűneikért.
2022. jan. 25. 20:02
 19/21 anonim ***** válasza:
62%
19:57: ah! Önélzetes! Egy ilyen kinyilatkoztatás után már tuti a kárhozat.
2022. jan. 25. 20:02
 20/21 A kérdező kommentje:
Én aszkéta életmódot folytatok, ez a példaértékű, aki nem így tesz, inkább az nem juthat el soha a Fények királyához.
2022. jan. 25. 20:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!