Mit szólnál hozzá, ha csengetnének nálad, és amikor kinyitnád az ajtót, akkor ott állna egy bíboros?
Figyelt kérdés
2022. jan. 17. 19:11
1/6 anonim válasza:
Valószínűleg meglepődnék, megkérdezném, kit keres, és kér-e teát.
2/6 anonim válasza:
Kipróbáltuk. Áthívtam egy bíboros ismerősömet, lezsíroztam hogy csengessen, aztán ajtót nyitottam és megkérdeztem, hogy mi van.
3/6 anonim válasza:
Vsz. ő jobban meglepődne a fogadtatáson :)
4/6 anonim válasza:
Azt, hogy biztos eltevedt, ezert udvariasan utba igazitanam.
5/6 anonim válasza:
Először is nem ismernem fel hogy bíboros mert keresztény református vagyok. Azt látnám hogy jól felöltözött katolikus pap mert kereszt van a nyakában. Először Dicsértessék- ét köszönnék, ha nem értené akkor latinul mondanám hogy Laudetur. De az már rossz lenne mert akkor latinul is kérdezne és úgy nem tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!