Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért olyan lehangoló ez az...

Miért olyan lehangoló ez az oldal?

Figyelt kérdés

Tudom, anonym oldal, mindenki azt mond amit akar, de valahogy olyan szinten lehúzó minden szempontból, legyen az bármelyik témakör.

Legyen az karrier, egészség, sport, akármi, a válaszok 90%-a negatív kötözködés.

Mindenki akkora hozzáértő itt, tisztelet annak a csendes 10%nak.

2022. jan. 13. 16:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
85%
Nem igaz, hogy az emberi természet ilyen. Mert nem ilyen. A belső, saját diszharmonikus nyomorultság kiprojektálása ilyen. Aki rendben van magával, az nem rombol másokat, nem áll bele a másikba. Ilyet csak az tesz, aki kibillent a lelki egyensúlyából. Már meg sem tudnak az ilyenek bántani, én szánakozást érzek irántuk. És hamar felismerhető a mentálisan beteg ember, akire úgy tekintek, hogy beteg, nincs rendben. Szerencsére azért van számos ellenpélda is, de való igaz, hogy sok nyomorult ember van, akinek nincs más dolog az életében, mint hogy másokat bántson. De ez róluk szól.
2022. jan. 13. 17:06
 12/19 A kérdező kommentje:
10es, sajnos van ebben valami. Redditen nincs ennyi kötözködés, az biztos.
2022. jan. 13. 17:07
 13/19 anonim válasza:
69%

Én egy kicsivel több mint egy éve vagyok aktív az oldalon. Azóta vagyok egyedül. De mostanra én is eljutottam oda, hogy törölni kéne magamat.

Engem a privát levelezések húztak le itt. Tök kiábrándító, mikor hetek óta normálisan beszélgetünk egymással, aztán szó nélkül eltűnik miután kipanaszkodta magát. és úgy, hogy ő kezdeményezte a beszélgetést.

Meg is fogadtam, hogy nem fogok most már ilyen beszélgetésekbe belemenni. De szerintem lassan le is lépek. Nem sok értelmét látom itt lenni.

2022. jan. 13. 17:15
 14/19 anonim ***** válasza:
68%

Ott cenzúrázva van a dolog,törlik,figyelmeztetnek,tiltanak.

Max olvasni tudsz utána ott.

De ott is tele tipikus rtardáltakkal....

Csak ott szabadabbak,az őszinték meg nem szabadabbak...

2022. jan. 13. 17:24
 15/19 anonim ***** válasza:
65%
SOkat változott, főleg az egy évvel ezelőtti változások óta. E mellett sajna Mo. színvonallát is mutatja.
2022. jan. 13. 17:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Sok olyan ember van itt aki valamilyen lelki problémát nem tud feldolgozni, de sokan vannak akiknek ténylegesen van értelmes kérdése amire valós választ vár. Én pl. már kaptam itt hasznos választ technikai jellegű kérdéseimre. Vannak lehangoló kerdeskörök, ahol bármit válaszolsz leértékelik. Ilyen itt a politika (ha nem balos vagy megy a negatív értékelés) valsztól függetlenül de általában ilyenek a "lelkis" kerdeskörök is. Szóval vegyes a kép. Hasznos is lehet az oldal, ha mértékkel, célnak megfelelően használod. Én ezt gondolom.
2022. jan. 15. 07:59
 17/19 anonim ***** válasza:

"Engem a privát levelezések húztak le itt. Tök kiábrándító, mikor hetek óta normálisan beszélgetünk egymással, aztán szó nélkül eltűnik miután kipanaszkodta magát. és úgy, hogy ő kezdeményezte a beszélgetést."

hosszú megszakításokkal 10 éve vagyok, anno chatről is találkoztam emberekkel.

így mondom, h ismerkedés szempontjából messze ez a legrosszabb oldal. gyakorlatilag csak bolondok írtak priviben, vagy olyanok, aki rám zúdították azonnal a magánéletüket.

egyébként meg soha nem látott mélységekben van az oldal. 90%ában csak életben elnyomott lúzerek kötekedeknek itt, az érdemi válasz meg egyre ritkább.

már biciklizés témában sem tudok úgy feltenni kérdést, h vki ne csinálna úgy, mint ha az anyám lenne, és ő vette volna a biciklimet: "miért ilyet vettél, miért nem tartod karban a biciklidet" stb.

2022. jan. 21. 20:18
 18/19 anonim válasza:

17-es!

Én írtam a 13-as választ!

Az a durva, hogy miután leírtam azt a választ, egy órán belül 2 meleg csávó írt rám privátban, hogy nincs-e kedven ismerkedni.

Pedig direkt leírtam, hogy nem akarok már privát beszélgetést senkivel.

2022. jan. 21. 20:26
 19/19 anonim ***** válasza:

miért ilyet vettél, miért nem tartod karban a biciklidet" stb.

Szerintem úgy elfogadható lenne,hogy utána néztél-e,hogy a célodhoz milyen lenne a jó.

Úgy még nem ilyen megkérdőjelezős a stílus.

A miért nem tartod karban szerintem is jogos.

Nem értem,hogy ezen miért vagy kiakadva.

Írhattál volna jobb példát is,szinte csak az van majdnem.

Az én személyes kedvencem az a tipikus "tény,tehát agybajos vagy,ha vitatkozol vele,nem érdekel ha sérti az érzelmeid".

Vagy a "szerintem senkit nem érdekel hogy te mit gondolsz diplomata típus".

2022. jan. 21. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!