Miért olyan lehangoló ez az oldal?
Tudom, anonym oldal, mindenki azt mond amit akar, de valahogy olyan szinten lehúzó minden szempontból, legyen az bármelyik témakör.
Legyen az karrier, egészség, sport, akármi, a válaszok 90%-a negatív kötözködés.
Mindenki akkora hozzáértő itt, tisztelet annak a csendes 10%nak.
Mert miért jönne valaki anonimba okoskodni hogy a saját életében tud érvényesülni?:D
Megvan a válasz? Itt mindenki szorong, magányos, boldogtalan stb stb.
Például segíteni a másikon, vagy barátokat szerezni stb. Tudom már, hogy hiú gondolat :D
Szerintem több évnyi aktív gyk-zás után abbahagyom az itteni pályafutásomat.
"Szerintem több évnyi aktív gyk-zás után abbahagyom az itteni pályafutásomat."
Jó, de ez sem fog ugyanúgy senkit sem érdekelni.
Itt rengeteg a troll.
Van olyan kategória a felsoroltak közül, ahol azért belekötnek a kérdezőbe, ha kérdést mert kiírni.
És ezek az emberek rendszeresen kommentelnek is, vagy ha törlik is őket, újraregisztrálnak.
Normális, átlag kérdező vagy kérdés esetén nem láttam még olyan nagy bunkóságokat, kötözködéseket. :) Tehát amikben lehet érdemben válaszolni.
A probléma mindig ott jön, mikor valakinek nagyon eltérő gondolkodása van, vagy egyértelműen ő a hibás.
Szerintem ez jó arra, hogy hátha a kérdezőt felébreszti 10-15 "lehangoló" válaszadó "kötözködése" és többen nem jártatja hülyeségen az agyát. :) Te konkrétan akkor egy ilyen vagy közülük, a problémád pedig a túlérzékenység.
Tudom, hogy troll a legtöbb, volt akivel ellevelezgettem egy drabaig, de frusztráló, hogy kb ugyan azt a hülyeséget lökik, kb meghazudtolják saját magukat.
Megfigyeltem, amikor egy pozitív hangvitelű kérdést ír ki valaki, egyből lehúzzák, vagy irreális hülyeségekkel bíztatják.
Ez itt : Magyarország...
Ezt az oldalt : Magyar emberek használják.
Értem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!