Reggel zuhanyozni? Na meg pláne télen? Barátnőmmel keveredtünk vitába, mivel ő minden este és reggel a zuhan, alá áll, én pedig nem. Én azon akadtam ki, hogy reggel is zuhanyzik még télen is, ő pedig azon, hogy én nem.
Figyelt kérdés
Nálatok mi a szokás? Nyari időszakban én sem szívesen megyek el dolgozni reggel zuhanyzás nélkül, de télen minek? Este 9-10 körül szoktam fürödni, reggelig ilyenkor nem izzadok meg.2022. jan. 4. 21:50
11/13 anonim válasza:
Volt nem olyan rég egy lány Amerikában, aki 24 évesen abba halt bele, hogy folyamatosan fürdött.
A végén mér napi 20 órákat.
Tudta, hogy meg fog halni.
12/13 anonim válasza:
Csakis este, különösen télen. Kivételt képez a nyári kánikula. Bármilyen napszak van, ha izzadt vagyok, zuhanyzom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!