Az egyik győri leánykollégium (14-18évesek) 3. emeleti fürdőjét telepakolta valaki az ürülékével. Miért?
Mi viszi egy tini lányt erre? miért jó az?
komolyan kiváncsi lennék, mert nemtudom felfogni..
miért sz@rja tele azt a helyet, ahol naponta fürdik?
Hát ja, azok a szexi csajok ugyebár... Szerintem ez undorító. Ha az én csajom ilyet csinálná, tuti dobnám. És méghogy nem defektes a csaj. Aki így csinál a mások wc-jével, azzal hogy járjak? Összeköltözünk, és akkor én mindig pucoljam utána a wc-t?
Azért nem ártana némi kultúra és higiénia. A fekáliában rengeteg a baktérium. Nem kéne ezt csinálni.
nyári szünetben én is elég sokat jártam be suliba, rendszergazdának segíteni, és rajtunk kívül csak a munkások, meg a nyelvtanfolyamosok voltak.
nem tudtuk miért van csak az egyik WCben erjedt, büdös, megitélhetetlen szag.
ugye csak a piszoárba végeztük dolgunk, de aztán mikor valamiért nem volt az elérhető, kinyitottam a középső wcajtót, és ott száradt a ........
hát, minden erőmet összeszedtem, és próbáltam lehúzni, demár odaszáradt... aztán szoltam az illetékeseknek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!