Én rendőr leszek tehát akkor felsőbbrendűbb leszek mint egy átlag ember?😝
Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 02:38
1/10 anonim válasza:
Mindenki rendőrnek születik, de van aki továbbtanul. Nem leszel az. Fizetésben például alsóbbrendű. A szolgálat ellátása közben rádruházott hatalom felelősség is. Az állampolgároknak is vannak jogai, ha felsőbbrendűsködsz könnyen megjarod. Ahogy az idősebb kollégák mondják ez a munka olyan, hogy fél lábbal a sírban, fél lábbal a börtönben. Csak okosan....
3/10 anonim válasza:
És akkor még csodálkoznak, hogy annyian utálják a rendőröket. Egyáltalán nem leszel az, de ha így állsz hozzá, akkor téged duplán fog utálni mindenki.
4/10 anonim válasza:
Biztos úr, előbb kérdezzük meg róla Deák Ferencet 🤭
5/10 anonim válasza:
4 A biztosúr biztos nem tudja ki az a Deák Ferenc 😁
6/10 anonim válasza:
Persze,megbüntetheted az ellenségeidet.
7/10 anonim válasza:
Persze, felsőbbrendű leszel. Fizetésed a béka segge alatt, tele kifizetetlen túlórával, második lakóhelyed a katonai ügyészség lesz, nyaralni, szabira csak engedéllyel mehetsz, ahonnan bármikor visszarendelhetnek. Csefébe majdnem mindenki utálni fog, de legalább lesz egy szép fegyvered...
8/10 A kérdező kommentje:
Ennyi gyűlölet a rendőrséggel szemben. Felháborító🤣🤣
2022. jan. 6. 18:36
9/10 anonim válasza:
Ebben egy szemernyi gyűlölet sincs. Ezek a szomorú tények. Köszönjük Viktor!
10/10 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Gyűlölet? Igen. 13 évig csináltam. Utál az állampolgár, utál aki fölötted áll, utal aki alattad. Ennyi év után, (szerencsére már civilként) én is utálom őket. Tudom miről beszélek és nem alaptalan hidd el. Gond Léna következtetést. Sőt... Kicsit nézz magadba mielőtt esküt teszel..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!