Hogyan járt a "rendőr lánya"? (Policeman's daughter)?
Belementem egy fogadásba, amivel elég nagyot bukhatok. A tét most teljesen lényegtelen, a történet:
Az egyik órán ültünk, és a fiúk beszéltek valamiről, mégpedig arról, hogy én is úgy fogok járni mint a rendőr lánya. Erre felfigyeltem, és ki akartam deríteni mindenképp, hogy mi ez, így felajanlottak egy fogadást, amit ha elbukok sokat vesztek (becsület szempontjából) de ha nyerek, akkor sokat. Hétfőig van időm kideríteni, hogy mi ez. Amit tudok róla: ez egy videó, ami +18-as tartalmú. A cselekmény úgy indul, hogy a lány összejön egy fiúval, És az apja rendőr. Az apa ideges lesz a fiúval, és csinál vele valamit. Valaki? :D
Nem biztos, hogy erről van szó, de én egy ilyen videót találtam:
What happens when you have sex with a policeman's daughter
Nem linkelem, mert szerintem nem bírná el az oldal ezt a tartalmat, de keress rá így. Azt nem néztem meg, mennyi a videó valóságtartalma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!