Az olyaszok tényleg ennyire hűséges, szenvedélyes nép?
Sok helyen utaztam már Európában, de engem az olaszok fogtak meg a legjobban a szimpátiámat. Nagyon temperamentumosak, szenvedélyes nép, kedvesek, barátságosak. Ezt fociban is észrevettem, hogy a legtöbb olasz focista még 40 évesen is focizik hazájáért, klubjaiért, illetve szenvedéllyel éneklik a himnuszt, és mellesleg vannak, akik örök életen át hűséget fogadnak a csapatjukért (Totti, Belotti).
Nektek mi a véleményetek? Odaköltöznétek?
Éltem Olaszországban (összesen két évig) és többször voltam ott nyaralni, valamint a párom félig olasz, és több barátom is olasz, és igen, alapvetően igaz, amit róluk írtál (nyilván vannak kivételek). Kifejezetten pörgős és lelkes nép és ha te is ilyen vagy, valamint szereted az országot és annak mindenét (tájak, művészetek, ételek, helyi hírességek), akkor nagyon könnyen befogadnak.
A focis résszel nincs tapasztalatom, azt tudatosan kerülöm (számomra a legunalmasabb és legérdemtelenebb sport), valamint se a párom, se a barátaim többsége nem szereti, de igen, nagyon lelkesek a szurkolók minden sportért, de hozzáteszem, ez például a horvátokra és spanyolokra is nagyon igaz.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!