Szerintetek a férfiak hány %-a (például ha hazánkat nézzük), szenvedélybeteg (alkohol, dohányzás), de legfőkébben aki alkoholizál érdekel? Elnézést, hogy nem a megfelelő kategóriába tettem a kérdésem.
Erről vannak az Észak-Magyarországban grafikonok, de több év papíranyagát kéne összevetni ahhoz, hogy jó képet kaphassunk.
KSH-statisztika nincs? Az is megteszi.
Én is gondoltam, hogy egy statisztikát megnéznék.
De nem is igazán a számok érdekelnek leginkább, csak hogy tényleg van-e ilyen férfi. De ugye sok múlik a szimpátián, vonzalmon, még ezek a tényezők is édeskevesek hozzá. Csak annyi nő és némely férfi kínlódik így a párjával, szóval nem értem...sok...
Annyira nem tértél el :) Hát ez is jó hozzáállás, bár akkor többet kell keresni, mint minimálbér. És félre így már nem tudsz tenni, már amennyiben, ha akarsz... Én nem járok fodrászhoz, magam vágom a hajam, és festem, se kozmetikushoz, ezzel is sokat lehet spórolni és enm érzem, hogy csorba esett volna a nőiességemen. Inkább arra gondolok, hogy így több jut. Egy utazást többre értékelek, vagy egy jó könyvet, stb. Amin lehet spórolni, megteszem.
Mondjuk a szenvedélybetegséghez visszatérve természetesen úgyis lelkibajokról beszélhetünk, de hát nem ez a módja. Annyi minden létezik a világon, ami feszültséglevezető...
Pontos adatokat ki lehetne nyomozni. Csak nagyjából az össz. lakosságot tekintve (nők, férfiak) 7-800 ezer alkesz, 3 millió dohányos, 1.5 millió gyógyszerfüggő.
Férfiban több a piás, dohányos, nőben a gyógyszerfüggő, és persze vannak átfedések a szerek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!