Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ebből milyen következtetést...

Ebből milyen következtetést vonjak le? (DNS-teszt)

Figyelt kérdés
Csináltattam egy MyHeritage DNS tesztet. A teszt szerint 13% angol vagyok és csak 6% nyugat-európai, pedig német nevem van. Én tökre azt hittem, hogy majd leszek ilyen 30% nyugat-európai, erre 63% balkáni mögött a 13%-os angol a második legnagyobb. Most ezt mire véljem? Tényleg angol őseim lehettek, vagy csak tévedés lehet?

2021. dec. 20. 00:31
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%

Utolsónak ne higyjetek :)

Csak le akarja járatni ezeket a teszteket. Valóban lehetnek különbségek (referenciapopulációk miatt)de megmagyarázható és ennyire nagy különbségek rohadtul nincsenek... nincs köze hozzá, hogy milyen néven töltöd fel ez kamu. Sem ahhoz, hogy milyen országból töltöd fel... ha pl egy Németországban élő görög csináltat simán kimutatja a görög számazást nem pedig a németet...

2022. jan. 24. 21:37
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

A másik név csak azért kell, hogy a teszteket na kapcsolják egybe. Az eredmény nem a névtől függ.

Az egész, ami miatt ez igenis, hogy megtörtént, az Elizabeth Warren esete, aki azt álltotta, hogy indián. Erre rágtak be - köztük az én ismerősöm is - és csinálták meg a teszteket. Egyébként azóta törvénybe is foglalták, hogy csak a DNA tesztek ne legyenek elegendőek ahhoz, hogy indiánnak minősítsenek valakit. Nem célom a cégek lejáratása, nem fűződik a lejáratáshoz semmilyen érdekem. Ők lejáratják sajátmagukat éppen eléggé, amikor a te genetikai információidat átadják harmadik-sokadik félnek (csak erről még nem tudsz, majd csak 10 év múlva, amikor nincs biztositótársaság a Földön, ami életbiztositási szerződést kötne veled (mert hordozod a BRCA gént), vagy amikor éjjel háromkor becsönget hozzád a rendőr, hogy mit tudsz a második unokatestvéred tartózkodási helyéről, mert a DNS nyomok szerint kirabolt egy bankot.

2022. jan. 27. 03:24
 13/19 anonim ***** válasza:
Sok esetben dns teszt nélkül is meg találnak😁 Engem nem zavar ez az egész, ha nagyon akarják enélkül is meg tudják szerezni a dnsem...
2022. jan. 29. 12:54
 14/19 anonim ***** válasza:
73%
Úristen, ekkora idiótát, mint a 12-es. Ha ilyen beszari alak vagy, inkább ki se lépj az utcára, mert felszedik utánad a hajszálad.
2022. jan. 30. 00:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Igazad van, 14-es
2022. febr. 1. 18:08
 16/19 anonim ***** válasza:
34%

Na itt a bizonyíték, hogy nincsenek nagy különbségek, aki ért hozzá látja, hogy a 2 SZINTE ugyan az:

ANCESTRY:

Germanic Europe 43%

Eastern Europe and Russia 32%(ezen belül kihozta Szlovákiát és Magyarországot)

Baltic 10%

Balkans 5%

Norway 5%

Greece and Albania 3%

Sweden and Denmark 2%

MYHERITAGE:

Észak és nyugat európai 51,5%

Balkáni 28,1%

Görög és dél olasz 9,8%

Balti 7,8%

Skandináv 2,8%

2022. febr. 18. 19:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Valaki meg tudja mondani, hogy ezek a százalékértékek pontosan mit jelentenek?
2022. febr. 18. 23:25
 18/19 anonim ***** válasza:
48%
Egy arány arról , hogy melyik népekre hasonlítasz legjobban.(mármint kimutatja, hogy mik vannak benned) Nem feltétlen kell szó szerint venni pl ha kihoz írt/skótot/walesit az fixen a kelta örökség, de ha kihoz nagyobb mennyiségben skandinávot vagy angolt akkor magyarként az fixen a sváb örökség csak a németekkel ezt a 2 népet néha összetévesztik mivel nagyon közel állnak egymáshoz genetikailag. Nálam az a magas germán százalék(német meg a skandinávok) azért van, mert van bennem sváb nem is kevés. Arra a kevés albánra meg számítottam(igen, tudom a myheritage simán görög és dél olasznak írja, de az csak azért van mert dél Olaszországban eredetileg görögök és illírek éltek, a myheritage az albánoknak görögöt hoz ki legnagyobb arányban, mert kicsit gagyiak a myheritage elnevezései. Az albánok és a görögök NAGYON közel állnak egymáshoz genetikailag, gondolom a pelaszkok miatt, gondolom az illíreknek meg a görögöknek is ők lehetnek a közös őseik, csak mindkét népet más nyelv hatások érték stb) mivel apukám elég albános kinézetű.
2022. febr. 19. 06:59
 19/19 anonim ***** válasza:
A német név annyit jelent, hogy az apád apjának az apjának az apjának (stb.) az apja német volt. Ez akár az őseid 1%-ánál kevesebbet is jelenthetne.
2023. jan. 18. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!