Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Varga Irént (Mahiana Roszallo)...

Varga Irént (Mahiana Roszallo) miért tolják ennyire?

Figyelt kérdés

Nekem nem jut el a tudatomig, hogy az emberiségnek komolyan erre van szüksége. Értem én, hogy ő csinálja jól, biztosan sokat keresett már ezzel, amit csinál, na de ez már mégis mi a f*szom? Komolyan ez az igény?

A nő konkrétan értelmi fogyatékos és többet keres, mint azok akik csomót tanultak azért, hogy tisztességesen jussanak pénzhez, illetve nagyobb rá az igény, mint a normálisabb magyar előadókra. Nekem picit felháborító, hogy itt tartunk.😅

2021. dec. 19. 22:51
 1/9 anonim ***** válasza:
27%
Mert szórakoztató, pozitív kisugárzású személyiség. És egy teljesen átlagos 40-es asszony. Vagyis egy olyan személy, akiért lehet rajongani azért, amilyen ő maga, az egyénisége, a személye. Nem pedig azért, mert szexi, vagy tini rapper, vagy nagy insta celeb, vagy mi a menő manapság. Az emberek önmagukat látják benne, egy átlagos embert, akinek sikerült befutni, mert kivételes humorral rendelkezik, és egy hatalmas forma. Ezerszer inkább őt nézem és hallgatom, mint a mai trendnek megfelelni akaró anorexiás tinipitsákat, akik olyan nagyra vannak magukkal. Irén a siker után is ember tudott maradni, nem felejti el honnan indult. Nagyon örülök a sikerének, továbbra is ki fogok állni mellette, bármennyi utálója (irigye) is gyűl össze. Ő egy érték a mai világban, igen is az emberség megléte és a humor egy érték. Nem arról van szó, hogy a világ legokosabb emberének kell tűnni, és fél órás politikai videókat feltölteni, vagy leénekelni a csillagokat az égről. Erre nincs szükség, ő egymagában egy hatalmas egyéniség, egy sztárforma, nem fél vállalni amilyen ő, nem fél önmagát mutatni. És amit tőle látunk 100% valóság, nem egy megjátszott tini instalány kamu élete. Ez van, vagy szereted, vagy utálod, mert pont ezért, amiért önmagát adja, nagyon megosztó. Ettől függetlenül remélem itt is emberek maradunk, és nem kezdődik megint a veszekedés az Irén kedvelők és az Irén nemkedvelők közt. Szép estét mindenkinek és Kellemes Ünnepeket! 🤗🎄🎁
2021. dec. 19. 23:11
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Attól hogy valaki híres, nem biztos hogy népszerű is. Egyszerűen hülyét csinál magából, az emberek pedig röhögnek rajta.
2021. dec. 19. 23:48
 3/9 anonim ***** válasza:
25%

Egy kis irigységet vélek felfedezni a kérdésedben. Savanyú a szőlő?

Senki se kérte, hogy tanulj. Te is készíthetnél youtube-ra tartalmakat. Miért más sikerét kell irigyelni állandóan?

Mellesleg az is a kérdésben van, hogy Irén nem tisztességesen keresi a pénzt. Miért is? Plusz ő is dolgozik a videóin. Gondolom egy klipet leforgatni nem öt perc.

Mellesleg kit érdekel, hogy neked mi a felháborító? Gipsz Jakab/né ízlése nem az etalon. Én se szólok abba bele, hogy te mit szerethetsz.

Hol vagyunk, egy diktatúrában, ahol elő lehet írni a másiknak, hogy miért rajonghat és miért nem? Na menjetek már a fenébe!

2021. dec. 20. 00:10
 4/9 anonim ***** válasza:
91%

Nehogy azt hidd, hogy olyan jól keres. Vagy legalábbis nem ő keres jól - hanem a "stáb", akik "menedzselik". A nő kvázi csak zsebpénzt kap, sőt a pénz nagy részét még csak nem is ő kapja meg, hanem a férje/gyámja tudomisén mi a hivatalos jogállás.

Baromira kihasználják őt ezzel a sztárcsinálással, és sok esetben nagyon meg is alázzák vele. Elvből nem vagyok hajlandó nézni a tartalmait, nem támogatok egy ilyet.

2021. dec. 20. 01:12
 5/9 anonim ***** válasza:
4%
Ha Osváth Zsolt így mondta, akkor úgy is van.
2021. dec. 20. 01:38
 6/9 A kérdező kommentje:
3-as, bennem semmiféle irigység nincsen Irénke hírneve miatt. Persze jó lenne híresnek lenni, meg ismertnek meg minden, nem azt mondom, de nem olyan módon ahogyan ő érte el.
2021. dec. 20. 08:52
 7/9 anonim ***** válasza:
83%

"Értem én, hogy ő csinálja jól, biztosan sokat keresett már ezzel"

Tévedsz. A menedzsment aki mögötte van az teszi zsebre a nagy pénzeket, neki meg oda dobnak valami kis alamizsnát, mert fogyatékos, ahogy a párja is, át lehet verni őket így simán.

2021. dec. 20. 09:15
 8/9 anonim ***** válasza:
91%
Ez a trash-faktor. Mindig is népszerű volt ez, a vásárokon tolongott a nép, hogy lássák a szakállas asszonyt meg a háromlábú embert. Irén azért tetszik az embereknek, mert szebbnek, okosabbnak, jobbnak érezhetik magukat nála. De ezt nem kell összekeverni sem a zenével, sem a tehetséggel, semmi mással. Ez csak trash. Szomorú, hogy mennyire kihasználják ezt a nyomorultat, meg az is, hogy emberek ennek tapsolnak meg örülnek.
2021. dec. 21. 12:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerencsétlen nővel elhitetik, hogy tehetséges, csak azért, hogy aztán nevethessenek a "produkcióin." Szomorú, hogy erre ekkora igény van, és ráadásul a "menedzserei" elég rendesen kihasználják. Ebből az egészből ők gazdagodnak meg, miközben szerencsétlen Irénke végzi el a piszkos munkát...
2022. jan. 21. 01:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!