Varga Irént (Mahiana Roszallo) miért tolják ennyire?
Nekem nem jut el a tudatomig, hogy az emberiségnek komolyan erre van szüksége. Értem én, hogy ő csinálja jól, biztosan sokat keresett már ezzel, amit csinál, na de ez már mégis mi a f*szom? Komolyan ez az igény?
A nő konkrétan értelmi fogyatékos és többet keres, mint azok akik csomót tanultak azért, hogy tisztességesen jussanak pénzhez, illetve nagyobb rá az igény, mint a normálisabb magyar előadókra. Nekem picit felháborító, hogy itt tartunk.😅
Egy kis irigységet vélek felfedezni a kérdésedben. Savanyú a szőlő?
Senki se kérte, hogy tanulj. Te is készíthetnél youtube-ra tartalmakat. Miért más sikerét kell irigyelni állandóan?
Mellesleg az is a kérdésben van, hogy Irén nem tisztességesen keresi a pénzt. Miért is? Plusz ő is dolgozik a videóin. Gondolom egy klipet leforgatni nem öt perc.
Mellesleg kit érdekel, hogy neked mi a felháborító? Gipsz Jakab/né ízlése nem az etalon. Én se szólok abba bele, hogy te mit szerethetsz.
Hol vagyunk, egy diktatúrában, ahol elő lehet írni a másiknak, hogy miért rajonghat és miért nem? Na menjetek már a fenébe!
Nehogy azt hidd, hogy olyan jól keres. Vagy legalábbis nem ő keres jól - hanem a "stáb", akik "menedzselik". A nő kvázi csak zsebpénzt kap, sőt a pénz nagy részét még csak nem is ő kapja meg, hanem a férje/gyámja tudomisén mi a hivatalos jogállás.
Baromira kihasználják őt ezzel a sztárcsinálással, és sok esetben nagyon meg is alázzák vele. Elvből nem vagyok hajlandó nézni a tartalmait, nem támogatok egy ilyet.
"Értem én, hogy ő csinálja jól, biztosan sokat keresett már ezzel"
Tévedsz. A menedzsment aki mögötte van az teszi zsebre a nagy pénzeket, neki meg oda dobnak valami kis alamizsnát, mert fogyatékos, ahogy a párja is, át lehet verni őket így simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!