Mi a véleményetek Varga Irén - Kisapám daláról? Mennyire tetszik nektek 1-10?
2021. szept. 1. 18:12
A kérdező szavazást indított:
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
46 szavazat
1/11 anonim válasza:
Nem nézek ilyen szart, bocs ☹️
2/11 anonim válasza:
Nyugi ez nem érdekli, csak a 200-dik varga irénes kérdését is kiírja lassan.
4/11 A kérdező kommentje:
Aha persze, gyakorin senki se szereti Irént, de a YouTube like-ok nem ezt mutatják.
3.6K
405
Itt 9x több like van, mint dislike.
Itt mindenki olyan büszke, és irigy rá, hogy fél elismerni a tehetségét, mivel hogy akkor lepontozzák stb.
2021. szept. 1. 18:58
5/11 anonim válasza:
Azért van annyi lájk, mert annyira szar, hogy már jó :)
6/11 anonim válasza:
Kapott egy szánalom 10-est :D.
7/11 veterán vas válasza:
Ki az a Varga Irén?
Talán kötelező ismerni?
8/11 anonim válasza:
Szerintem nem kéne ennyien nézzék mert ez a nő nem érdemel semmit. Énekelni nem tud, az autotune nélkül ez a szám is olyan lenne mint a titanikos, csak eppe nem "angolul" halandzsázna. Mellette hülyébb a földnél is, meg csúfabb a halálnál is. Itt most nem arra értem hogy kövér, hanem arra ahogy "sminkeli" magát és amilyen ruhákat vesz fel, na meg persze a haja is. Mondhat akárki akármit hogy egy szinten van ByeAlexel, de Alex néz ki valahogy és valami hangs is van. Igaz én őt se szeretem, de inkább őt hallgatnám mint ezt a békakirálynőt😅
9/11 anonim válasza:
A jótól baromi messze van, viszont én sokkal rosszabbra számítottam.
10/11 anonim válasza:
Meghalgattam a zenéjét és most irigyelem a süketeket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!