Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan szivassunk elsősöket a...

Hogyan szivassunk elsősöket a gimiben? :D

Figyelt kérdés
Ötleteket várnék, hogyan szivassuk meg a gólyákat. Persze azért ne olyan durvákat. :D
2010. szept. 6. 16:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
26%

"A "hivatalos" avatásra lehet etetni pl a csajokkal banánt tejszínhabbal erotikusan. Lehet striptease (persze nem pucérra). stb. A nem hivatalos avatás pedig tilos! Normálisabb iskolában minimum fegyelmit kap az, aki úgymond felavatja szünetben az elsősöket.

"

Ehhez képest a haverom sulijában pl. rendszeresen előfordult, hogy egy végzős mondta a gólyának, hogy kezdje el tolni a falat vagy fekvőzzön:D

Minimum fegyelmit? Nem túlzod el egy kicsit? Ennyre azért nem véres a dolog. Ezek csak ártatlan tréfák.

2010. szept. 6. 19:23
 12/15 anonim ***** válasza:
77%
Ezek az ártatlan tréfák talán mégse olyan ártatlanok. Volt, ahol hatan-nyolcan bevitték a kis elsős gyereket a mosdóba, csempét számoltatni, meg inni a budiból. Aki nem ivott, megverték. Tényleg ártatlan tréfák. Főleg ott poén nagyon, ahol vannak 18 éves etnikumiak is...
2010. szept. 6. 19:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Jó, én ilyen szélsőséges dolgokról még nem hallottam. Amit te mondasz, az már inkább valami börtönbeavatásnak illene be. Amit én mondtam, az még az ártatlan tréfa-kategóriába esik.
2010. szept. 6. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Amikor én jártam középiskolába már akkor is divat volt ez az avatósdi. Nálunk voltak ilyenek, mint amit leírtam, és akkoriban még nem volt ennyire agresszív környezet az iskola.
2010. szept. 7. 11:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk lufiborotválás volt, csempe számlálás, át kellett tenni spagettit egy másik tányérba szívószál segítségével és egyesével, külön válogatni a rizst; borsót; lencsét egymástól, 2 perc alatt meg kellett keresni a suliban a tablókon osztályfőnököt, énekelni maximumra hangosított mp3-mal a füledben mikrofonba. Semmi extra, lehetett teljesíteni, nem volt megalázó. Az összes elsőst egyszerre szivatták, kibírtuk.

Ilyeneket lehet nyugodtan adni, de a durvábakkat ( pl.: pelenkából csokipuding nyalogatás, undorító dolgok összeturmixolva) ne. Elég rossz nekik az új suli és környezet miatt, legyetek tekintettel erre.

2010. szept. 7. 16:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!