Hogyan szivassunk elsősöket a gimiben? :D
Figyelt kérdés
Ötleteket várnék, hogyan szivassuk meg a gólyákat. Persze azért ne olyan durvákat. :D2010. szept. 6. 16:36
1/15 anonim válasza:
Mossák fel az utcát a város legforgalmasabb helyén.
2/15 anonim válasza:
Etessetek meg valamit velük, de előtte csináljatok vmi nagyon gusztustalant, vegyétek fel videóra, és mutassátok meg nekik egy projektorral. :D
3/15 anonim válasza:
amugy minek kell szivatni?anno amikor nekem volt gólya avató nem mentem be de mi értelme van ennek tudom ,hogy szokás de mire jóez?
4/15 anonim válasza:
Téged mivel szivattak, kedves kérdező?
5/15 anonim válasza:
Mondjátok nekik, hogy ti mind normálisak vagytok, a sulitok meg egy klassz hely.
6/15 anonim válasza:
A szivatás arra való kedves egyik poéngyilkos válaszoló, hogy összekovácsolja a csapatot és röhögjenek egy jót.
7/15 anonim válasza:
A "hivatalos" avatásra lehet etetni pl a csajokkal banánt tejszínhabbal erotikusan. Lehet striptease (persze nem pucérra). stb. A nem hivatalos avatás pedig tilos! Normálisabb iskolában minimum fegyelmit kap az, aki úgymond felavatja szünetben az elsősöket.
8/15 anonim válasza:
lehet hogy nagyon gyöpösödött negativ pesszimista vagyok.
de nekem pl nagyon nemlett volna hangulatom 1vájling vizben uszkáló lekváros kenyereket foggal ki kapkodni.
söt elküldem volna a mindenkit a bus piscába szoval jonnis h nem mentem
9/15 anonim válasza:
Szerinted, hogy fogják érezni magukat a "szivatott gólyák" x ideig a suliban, hogy az egész iskola előtt kellemetlen szituk hadának vannak kitéve, pár gyökött agyú hülyegyerek miatt?
10/15 anonim válasza:
Ez kultúra és közösség kategória? o.O
max közösség, de akkor elég primitív! ez a bavatósdi max gólyaTÁBORBAN lehetne vicces, iskolába már nem való sztem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!