Itt vannak diplomás, 35 felettiek? Sok igaz barátjuk/ismerősük van, akikkel tényleg egy húron pendülnek, vagy többségében inkább felszínes kapcsolataik vannak? A házasságuk/párkapcsolatuk őszinte?
Nem olyan sok, de vannak barátaink. Vannak további ismerősök, akikkel csak felszínesebben ismerjük egymást.
A párkapcsolatom őszinte és szeretjük egymást.
Egyedülálló vagyok, és nagyon jó nekem így.
Barátom viszont elég sok van, így sosem unatkozom és sosem vagyok egyedül, mindig van valami program.
Hát nekem sincs olyan, mint régebben. Ami lenne, ahhoz nem igazán megy úgymond a csatlakozás'...valahogy megjátszósnak érzem... Nincs benne sok őszinteség... Felnőttként lehet kialakítani fiatalabb korban köttetett barátságokhoz hasonlót?
Mondjuk tuti... Csak szerencse kell hozzá, hogy találkozzon az ember egy kb. hozzá hasonlóval.
Köszi a válaszokat!
Biztos lehet, de nekem nem igazán sikerül.
Kollégáim legtöbb idősebb nálam. Nem vagyok rosszban velük, de nem is érdekelnek. Elég belőlük az a napi 8-9 óra. Eszembe nem jutna még szombaton is velük lenni.
Ismerkedni? Nem tudom hol lehetne. Nálunk szórakozóhely sincs. Kocsma.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!