Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha kiutaznék Írországba és...

Ha kiutaznék Írországba és egy olyan városba mennék, ahol sok az ír cigány (irish traveller), akkor mennyire lennék biztonságban?

Figyelt kérdés
Belémköthetnek?
2021. dec. 9. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
mondjunk kapásból a kérdés is provokatív,...
2021. dec. 12. 21:34
 12/19 anonim ***** válasza:
64%
Köztük élek. Mármint itt, Dublinban ezen a részen, ahol lakok, sokan vannak. Nagy részük Council Estate rat, azaz ingyé lakik, rászorultsági alapon, de az egész alom be van állva folyamat. Lopnak, betörnek, beléd kötnek. Sokkal rosszabbak, mint az otthoni romák.
2021. dec. 14. 02:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Amúgy 12 ezek nem cigányok! Az irish travelers írek csak a kor cigánynak nézte őket mivel ők is vándoroltak… szoval azok ott rendes írek 😅😅😅
2021. dec. 14. 03:01
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
13-as! Igen, tudjuk, hogy genetikailag nem azok, lévén az 1600-as években, a Cromwell-i hódítások idején szaporodtak el. De életvitelüket tekintve simán illik rájuk a jelző.
2021. dec. 14. 03:10
 15/19 anonim ***** válasza:

14 de akkor nem is a rasszal van a gond hanem ez egy társadalmi probléma / leszakadás ami bármelyik népcsoportnál ki tud alakulni!

amúgy akkir miért kell cigánynak nevezni őket mikor nem is azok? ez egy kicsit sértő mindkét népcsoportra nézve...

2021. dec. 14. 03:15
 16/19 anonim ***** válasza:
amúgy te azt állítod hogy baj van velük fent meg azt hogy semmi baj nincs velük szóval... ilyenkor egyiknek sem lehet hinni hogy most mi is van ott igazából! :S
2021. dec. 14. 03:17
 17/19 anonim ***** válasza:
Ácsi... Keversz valakivel. Egy szóval sem mondtam hogy nincs baj velük. Az nem én voltam.
2021. dec. 14. 03:44
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

3-as vagyok

Engem tényleg semmilyen inzultus nem ért (én Corkban éltem), de ettől függetlenül nem kérdőjelezem meg annak az állítását, akinek volt baja velük. Más emberek, más körülmények és más tapasztalatok. Kérdező, fekete-fehér választ vársz valamire, ami lehet szürke.

2021. dec. 14. 06:20
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jól leírta... Végre valaki, aki tudja is mit beszél. Én Dublinban élek (NCR). Itt rohadt gáz. De Galwayben is laktam olyan részen ahol sokan voltak, ott nem volt semmi gond velük. Otthon is vannak megbízható és hóhányó emberek.
2021. dec. 14. 12:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!