Számotokra milyen DOLOG jelent időtlen boldogságot?
Figyelt kérdés
Itt ilyenekre gondolok hogy pl; festmény vagy könyv, film, zene (nem szerelem meg ilyenek). Fontos lenne mert ihletet kell merítenem egy feladathoz. Előre is köszi.2010. szept. 5. 20:31
3/10 A kérdező kommentje:
Légyszi, komolyan kérdeztem.
2010. szept. 5. 20:34
4/10 Timi: ) válasza:
Nekem ami időtlen boldogságot jelent,ha egy versben leírhatom az érzelmeimet,utána mindig boldog vagyok,mert kiírtam" magamból,és ez örömmel tölt el,vagy pl.időtlen boldogság számomra ha megtehetem azt,ha egy családtagom vagy szerettem szomorú és én feltudom mindig vidítani: )...
Remélem jól értelmeztem a kérdést,ha nem akkor bocsi.
5/10 anonim válasza:
Ha megvan a napi fehérjebevitelem! Ez most komoly.
7/10 anonim válasza:
A pénz... Én is tagadom, de sajnos tényleg így van. Főleg most, mikor nincs és számlákat kellene fizetni, a gyerekeknek új ruhát venni, a kollégiumukat fizetni stb stb... Úgyhogy jelen esetben a DOLGOK közül a pénz boldogítana leginkább...
8/10 anonim válasza:
barátokkal röhögni valamin:D
ha az utcán észreveszem, hogy tetszem valakinek
rajzolás közben kikapcsolni és nem gondolni semmire
egy jó gitárszóló (deep purple: burn)
főzni
önfeledten táncolni
szép vagy vicces részt olvasni egy könyvben.
21L
9/10 anonim válasza:
1 borotvalt noi nemi szerv fenykepe
10/10 anonim válasza:
Nekem az az igazi, ha valami ezoterikus zene, vagy mantrázás vagy meditálás által sikerül magasabb szférákhoz kapcsolódnom legaláb néhány másodpercre, vagy esetleg néhány percre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!