Ha igen, akkor miért, milyen indíttatásból? És hányan voltak? hogyan vertek meg (milyen ütések, rúgások és hova)? Mi lett a következménye, lett rendőrségi ügy?
Szerencsére nem, de a kockázatos helyeket igyekszem elkerülni.
2021. dec. 3. 21:05
2/6 anonim válasza:
Közöttük nőttem fel, így a viselkedésüket, habitusukat általában tudom kezelni amin ismeretlenek meg is lepődnek(amikor már beszéltünk mondjuk pár alkalommal és én is már tesó vagyok, vagy kezdik a szemtelenkedést) és leállnak utána.
Én ugyanúgy megvárom a villamost a megállóban akkor is, ha a padon szipuznak, vagy csak néznek, ha csak nem egy 90-110kg-s egyén köt belém, akkor fel vagyok készülve hogy én is üssek a másiknak, azért maradt még az elmúlt 17 évből egy-két berögzült mozdulat.
2021. dec. 3. 21:11
3/6 anonim válasza:
Nem csak romák.A romák nálam elenyésző százalékot alkotnak,inkább a skinhead-ektől kaptam többször.Na mindegy is.Lényeg:a buszmegállóban a (cigány)gyerek nekifogta a torkomnak a kést,hogy adjak neki egy cigit.Én aodaadtam neki a dobozzal.Ennyi volt.Ő elment.Utána gondolkoztam,hogy helyesen tettem-e.Mert a buszmegálló tele volt,és igaz hogy senki nem szólt közbe (persze utána már mondták,hogy jaj szegény gyerek (mármint én) meg sattarattarattata),de szerintem annyi ember előtt azért mégse húzta volna el a kést.Viszont azt is láttam a szemén hogy totálisan matton volt,szerintem föl se fogta hogy hol van,és hányan látják.Na szóval a franc se tudja,főleg én nem,hogy jól tettem-e,hogy becsicskultam neki.
2021. dec. 3. 21:31
4/6 anonim válasza:
3
Mondjuk ergo jobb becsicskulni,mit hogy elvágják az torkodat..
2021. dec. 3. 21:42
5/6 anonim válasza:
4-es vagyok
engem támadtak már meg cigányok,röviden és tömören 2 cigány gyerek nem bírt magával,és oda mentem csúnya nézésel és ordibálva,persze annyi vér nem volt bennük..
Utánna jöttek 10-en keménykedni..
Persze annyiból megúsztam hogy utcán zaklattak,de semmi testi konfiltus nem volt,csak fernygetés..
Utánna senki se kérdezze hogy miért utálom az cigányokat.
2021. dec. 3. 21:45
6/6 anonim válasza:
Egyszer egy vén (olyan 40 körül volt, de az arca már vén volt) cigány megfenyegetett késsel, mert leléptem elé az útra. Jogos, én nem figyeltem oda eléggé, de az nem volt kikötés, hogy ne én legyek a hibás :D . A lényeg, hogy kiszállt a kocsiból és odajött, megvillantotta a kését, de mivel egy forgalmas buszmegállóban voltunk el is rakta gyorsan. Utána próbált megütni, de megfogtam az öklét, amikor megemelte. Közben ugye ugatott is, szóval megállt néhány kocsi az úton, amikor ezt meglátta elment. Szerintem ha máshol vagyunk nem rakja el a bicskát. Amúgy csak gyerek koromban ugattak néha az utcán, meg egyszer középiskolában a cigány gyerek kipakolta az osztályt, amíg tesiórán voltunk bezárta magát az öltözőbe és az összes értéket kivette, amit talált mindenkitől. Majd felszívódott. Végül megtalálták a cuccokat a kollégium szobájában.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!