Magyar iskolásokra támadtak március 15-én Ungváron? Darabokra tépték a nemzeti zászlót
Miért lettek ilyen szélsőségesek az ukránok?
Pedig 15 éve még gondolkodás nélkül vissza adták volna Kárpát alját nekünk, mert tudták, hogy nem az övék.
Csak az akkori magyar politika elutasította ezt.
A kérdést korrigálom
Miért lettek ilyen szélsőségesek az ukránok?
Magyar iskolásokra támadtak március 15-én Ungváron Darabokra tépték a nemzeti zászlót
Pedig 15 éve még gondolkodás nélkül vissza adták volna Kárpát alját nekünk, mert tudták, hogy nem az övék.
Csak az akkori magyar politika elutasította ezt.
Minden országban vannak hasonlóan gondolkodó szélsőséges huligánok.
"Pedig 15 éve még gondolkodás nélkül vissza adták volna Kárpát alját nekünk, mert tudták, hogy nem az övék.
Csak az akkori magyar politika elutasította ezt."
Ez pedig NEM IGAZ.(sajnos).
"Miért lettek ilyen szélsőségesek az ukránok?"
Szerintem nem szabad általánosítani, nem hiszem, hogy minden ukrán ilyen. Mi is tele vagyunk szélsőségesekkel, mégsem ilyen alapból a magyar ember. (Pl. román vagy izraeli focisták előtt is égettük magunkat, és most valószínűleg rólunk is ugyanezt gondolják külföldön.)
Nem tudom,nem is érdekel miért ilyenek.Ami érdekel hogy az ottani magyaroknak jó legyen.
Borzasztó ami megy,valaha(nem is olyan rég) azok a területek a MIEINK voltak,most meg?Letépik a kokárdát??megverik a magyarokat???
HOL AZ IGAZSÁG???
És hozzáteszem,hogy ez egy hatalmas kamu,hogy szó nélkül visszaadták volna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!